Libnet.ro
UNICEF

14:30

Incendii devastatoare in California. Mii de persoane din acest stat au fost evacuate

Adevărul Adevărul,
Incendii devastatoare in California. Mii de persoane din acest stat au fost evacuate

Mii de persoane au fost nevoite miercuri sa-si paraseasca propriile locuinte, in sudul Californiei, din cauza unor incendii au condus in aceeasi zi la evacuarea partiala a unei baze militare si a unui parc de distractii, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Incendii de proportii in California: mii de persoane au fost evacuate

Mii de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca propriile locuinte, in sudul Californiei, din cauza unor incendii de amploare, care au condus miercuri si la evacuarea partiala a unei baze militare si a unui parc de distractii, relateaza AFP, citata de.

Incendii de proportii in California. Mii de persoane au fost evacuate

Mii de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca propriile locuinte, in sudul Californiei, din cauza unor incendii de amploare, care, totodata, au condus miercuri la evacuarea partiala a unei baze militare si .

California: Mii de persoane au fost evacuate din cauza incendiilor

Mii de persoane au fost evacuate, miercuri, in sudul Californiei, din cauza unor incendii de amploare, relateaza AFP. Totodata, au mai fost evacuate partial o baza militara si un parc de distractii. Incendiile din.

Explozie, urmata de un puternic incendiu la Hunedoara. Mii de oameni au stat in bezna pret de cateva ore

Mii de hunedoreni au stat cateva ore in bezna, dupa ce la o statie de transformare s-a produs o explozie, urmata de un incendiu. Fragmente din transformator au sarit pe mai multe masini parcate in.

UniCredit Tiriac Bank a obtinut un profit net de 72,1 milioane lei in primele 3 luni din acest an

Profitul net consolidat dupa interesul minoritar al UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing a crescut cu 18% in primul trimestru din 2014 comparativ cu intervalul similar al anului trecut, pana la 72,1 milioane lei 16,0 milioane euro), a anuntat luni banca. Veniturile operationale au urcat la 375 milioane lei, sustinute de cresterea veniturilor nete din comisioane si de evolutia pozitiva a veniturilor din tranzactionare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )