Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiile din Australia ar putea fi provocate de exercitii ale armatei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Incendiile din Australia ar putea fi provocate de exercitii ale armatei

Armata australiana a anuntat ca ancheteaza posibilitatea ca exercitii de antrenament cu explozibil sa fi putut provoca unul dintre incendiile care devasteaza in prezent sud-estul tarii, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

IPOTEZA SOCANTA. Incendiile din Australia sunt PROVOCATE

Armata australiana a anuntat sambata ca ancheteaza posilibitatea ca exercitii de antrenament cu explozibil sa fi putut provoca unul dintre incendiile care devasteaza in prezent sud-estul tarii, relateaza.

Armata: Un incendiu din Australia ar putea fi provocat de exercitii militare

Armata australiana a anuntat, astazi, ca ancheteaza posilibitatea ca exercitii de antrenament cu explozibil sa fi putut provoca unul dintre incendiile care devasteaza in prezent sud-estul tarii, informeaza AFP.

Sute de case din Australia, devastate de incendii.

Flacarile continuau sa avanseze, vineri, in sud-vestul Australiei, unde este posibil ca sute de case sa fi fost distruse in incendiile care au provocat moartea unei persoane, informeaza Mediafax. Temperaturile in scadere si domolirea vantului au adus un moment de respiro pentru serviciile de salvare, dar aproximativ 100 de case ardeau in statul New South Wales, dintre care aproximativ 40 erau in afara controlului. Situatia este in continuare foarte activa, foarte dinamica si foarte .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )