Libnet.ro
UNICEF

13:31

Incendiu la un centru de refugiati din Germania

Antena3 Antena3,
Incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche. continuă pe Antena3

Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche Welle in pagina electronica.

Germania: Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la un centru de refugiati

Un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, cinci persoane fiind ranite, a anuntat politia germana, citata de Deutsche Welle. Peste.

Incendiu la un imobil de locuinte din Paris: Opt persoane au murit, iar alte patru au fost ranite

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineata intr-un imobil de locuinte de pe strada Myrha din Paris, opt persoane, printre care si doi copii, pierzandu-si viata, iar alte patru persoane fiind ranite, informeaza.

Accident pe Autostrada A1, intre Alba si Sibiu. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, marti, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1, la limita judetelor Alba si Sibiu, fiind implicate un TIR, o autoutilitara si un autoturism, iar traficul in zona este.

GERMANIA: Cinci raniti in urma unui incendiu la un centru de refugiati

Germania se confrunta cu un val fara precedent de sute de mii de imigranti, dintre care multi fug din calea conflictelor si saraciei din Africa si Orientul Mijlociu.

Accident rutier pe A1, intre Alba si Sibiu: Cinci persoane ranite si trafic blocat

Un accident rutier s-a produs marti pe autostrada A1, intre judetele Alba si Sibiu, in urma caruia cinci persoane au fost ranite, scrie Mediafax. in accident au fost implicate un autotren, o autoutilitara si un.

Accident GRAV pe A1. Cinci persoane, RANITE

Cinci persoane au fost ranite, marti, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1, la limita judetelor Alba si Sibiu.

Traian Basescu: Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. / Nu exista serviciu secret care sa poata garanta ca un procent dintre ei nu sunt finantati chiar de Statul Islamic

Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca o cota de refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra, iar in tara noastra ar putea avea loc oricand un act terorist, a declarat vineri seara, la B1 Tv, fostul presedinte Traian Basescu. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. ) Aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt, a afirmat fostul sef al statului.

Traian Basescu: Nu putem accepta refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu,.

ASF: Asiguratii Astra din Germania, Slovacia si Ungaria sau pagubitii trebuie sa se adreseze FGA

Asiguratii Astra din Germania, Slovacia si Ungaria care vor sa denunte asigurarea sau cei care sunt pagubiti de un posesor de polita Astra trebuie sa se adreseze Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), potrivit unui ghid publicat, marti, de ASF.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )