Libnet.ro
UNICEF

09:00

Incendiu la un imobil de locuinte din Paris: Opt persoane au murit, iar alte patru au fost ranite

B1 B1,
Incendiu la un imobil de locuinte din Paris: Opt persoane au murit, iar alte patru au fost ranite

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineata intr-un imobil de locuinte de pe strada Myrha din Paris, opt persoane, printre care si doi copii, pierzandu-si viata, iar alte patru persoane fiind ranite, informeaza. continuă pe B1

INCENDIU puternic la un imobil din Paris: Cel putin opt persoane au MURIT

Cel putin opt persoane au murit intr-un incendiu produs, in noaptea de marti spre miercuri, la un imobil din nordul Parisului.

Incendiu puternic la un imobil din Paris: Cel putin opt oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la un imobil din nordul Parisului, a anuntat politia, citata de presa franceza si Agerpres. Potrivit unor informatii.

Incendiu GRAV in Arabia Saudita. 11 persoane au murit si alte peste 200 sunt ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei Saudite.

Cofruntari violente intre autoritatile din Turcia si rebelii din PKK. Sapte persoane au murit, printre acestea fiind si un baiat de 12 ani

Trei politisti, un baiat de 12 ani si trei rebeli kurzi au fost ucisi duminica in violente in regiunea din sud-estul Turciei majoritar populata de kurzi, a anuntat o sursa din securitatea locala, informeaza AFP.

Explozie la o fabrica de artificii din Spania: Patru persoane disparute si alte patru grav ranite

O puternica explozie s-a produs luni la o fabrica de artificii din Spania, in urma caruia patru oameni sunt disparuti, iar alti patru sunt raniti grav, informeaza Reuters. La fata locului au fost trimisi zeci.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )