Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu DEVASTATOR la o benzinarile din Ghana: Cel putin 90 de persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Incendiu DEVASTATOR la o benzinarile din Ghana: Cel putin 90 de persoane au murit

Cel putin 90 de persoane au murit miercuri seara intr-un incendiu declansat la o benzinarie din Accra, capitala statului Ghana . continuă pe România Liberă

Confruntare cu cel putin 17 morti, in Ucraina

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri in estul Ucrainei, in cele mai sangeroase confruntari armate de la intrarea in vigoare a unui armistitiu, in februarie, relateaza DPA in pagina electronica de joi.

Iran: Cel putin 24 de persoane au decedat, dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie

Cel putin 24 de turisti irakieni au murit, iar alti 16 au fost raniti, dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie, in nordul Iranului.

Ploi torentiale si inundatii in Texas. Cel putin 25 de oameni si-au pierdut viata

Cel putin 25 de oameni si-au pierdut viata in urma ploilor torentiale si a inundatiilor din Texas din ultimele zile. Luna mai a fost cea mai ploioasa inregistrata vreodata in acest stat, potrivit climatologi.

Cel putin 20 de masini au fost distruse dupa ce acoperisul unui showroom Audi s-a prabusit

Cel putin 20 de masini au fost distruse dupa ce s-au prabusit odata cu acoperisul unui showroom Audi din Milton Keynes, Marea Britanie, scrie standard. co. uk. Pompierii sositi la fata locului au declarat ca.

Afganistan: Cel putin sapte lucratori umanitari locali si doi politisti, ucisi in nordul tarii

Cel putin sapte lucratori umanitari si doi politisti au fost ucisi in noaptea de luni spre marti in provincia Balkh, din nordul Afganistanului, au anuntat responsabili locali, citati de AFP.

Cel putin sapte lucratori umanitari locali au fost ucisi in nordul Afganistanului

Cel putin sapte lucratori umanitari si doi politisti au fost ucisi ieri noapte, intr-o provincie din nordul Afganistanului, transmite AFP, citata de Agerpres. Informatia a fost facuta publica de catre Abdu.

Atentat sinucigas in Irak. Cel putin 37 de persoane au fost ucise

Cel putin 37 de oameni au fost ucisi, luni, intr-un atentat cu un autovehicul capcana blindat, de la o baza a politiei din nord-vestul Bagdadului, informeaza surse politienesti si medicale.

Omer Susli, Praktiker: In doi-trei ani cel putin alte doua lanturi de bricolaj vor disparea din Romania

Piata locala de bricolaj traverseaza poate cea mai animata perioada din istoria sa scurta de 13 ani, criza declansata la finalul anului 2008 fiind unul dintre factorii care au dus la o reasezare a jucatorilor din industrie si o reorganizare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )