Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incendiu intr-un hotel din Predeal. 120 de turisti au fost evacuati de urgenta

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un hotel din Predeal. 120 de turisti au fost evacuati de urgenta

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineata, la un hotel de patru stele din Predeal, 120 de turisti fiind evacuati, incendiul pornind dintr-un vestiar de la demisol, informeaza Mediafax. Potrivit. continuă pe Antena3

Momente de panica la un hotel din Predeal: 120 de turisti au fost evacuati, dupa izbucnirea unui incendiu

La Hotelul Rozmarin din statiunea Predeal a izbucnit un incendiu, vineri dimineata, iar aproximativ 120 de turisti au fost evacuati, potrivit adevarul. ro. La fata locului s-au deplasat patru autospecale ale.

120 de turisti evacuati dintr-un hotel din Predeal din cauza unui incendiu

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la un hotel de patru stele din Predeal, 120 de turisti fiind evacuati de urgenta.

Zilele tensionate pe care Edward Snowden le-a trait intr-un hotel din Hong Kong, la Open Documentary Timisoara

Acum trebuie sa stii ca fiecare granita pe care o treci, fiecare cumparatura pe care o faci, fiecare numar pe care-l formezi, fiecare prieten pe care-l ai, fiecare website vizitat si fiecare cuvant tastat se afla in mainile unui sistem cu raza de actiune nelimitata si care nu se supune niciunei reguli, spunea Snowden.

120 de turisti au fost evacuati de lahotelul Rozmarin din Predeal, dupa izbucnirea unui incendiu

Patru autospecale ale pompierilor militari au intervenit in aceasta dimineata la Hotelul Rozmarin din statiunea Predeal, unde a izbucnit un incendiu.

Explozie puternica intr-un bloc din orasul ucrainean Odesa. Un om a murit, iar alti doi sunt raniti (VIDEO)

O explozie urmata de un incendiu s-a produs intr-un bloc cu cinci etaje din orasul ucrainean Odesa. in urma deflagratiei, o persoana a murit iar alte cinci au fost ranite, potrivit publika. md. La.

O tanara, operata de 53 de ori in ultimii 4 ani, dupa ce s-a infectat intr-un spital din Romania

O tanara a trecut prin momente cumplite, dupa ce a fost infectata in spital. Ana-Maria Strat, in varsta de 21 de ani, din Vrancea, a suferit o interventie in anul 2012, o angiografie.

Trupul unui barbat, gasit intr-un lac din apropierea unei manastiri din Tulcea

Corpul unui barbat neidentificat inca a fost descoperit, joi, plutind pe un lac din apropierea manastirii Saon din judetul Tulcea.

Un jeep a fost gasit intr-un lac din Vadu: Se cauta proprietarul (VIDEO)

Jeep, la apa! Pompierii au intervenit pentru a scoate o masina de teren dintr-un lac. Totul s-a intamplat la iesirea din localitatea Vadu, pe drumul spre mare. Un localnic ar fi dat alarma ca icir.

Trupul neinsufletit al unui barbat, descoperit intr-un bloc din Dambovita dupa o saptamana

Trupul neinsufletit al unui barbat din Dambovita a fost descoperit dupa mai mult de o saptamana de la deces. Vecinii s-au alarmat din cauza mirosului de pe scara blocului, moriv pentru care au al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )