Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un incendiu a izbucnit la Ministerul Apararii din Moscova: Flacarile s-au extins rapid pe o suprafata de 50 de metri patrati (VIDEO)

B1 B1,
Un incendiu a izbucnit la Ministerul Apararii din Moscova: Flacarile s-au extins rapid pe o suprafata de 50 de metri patrati (VIDEO)

Panica la Ministerul Apararii din Moscova, unde a izbucnit un incendiu, informeaza Reuters. Patruzeci de oameni au reusit sa iasa singuri din cladirea cuprinsa de flacari, in timp ce alti sapte au. continuă pe B1

Incendiu la Ministerul Apararii din Moscova

Un incendiu a izbucnit duminica intr-o cladire din Moscova a Ministerului Apararii rus, zona centrala a capitalei ruse fiind acoperita de un fum dens, relateaza Agerpres. Circa 50 de persoane au.

Raport final in tragedia din Colectiv: Flacarile s-au propagat mai repede decat se credea

Raportul final arata ca substantele care existau in aer nu au contribuit la declansarea acestui incendiu. De asemenea, au existat semne de intrebare cu privire la viteza de propagare a flacarilor. Specialistii INSEMEX stabilisera in raportul lor ca viteza de propagare a flacarilor a fost de 2,3 metri pe secunda, iar cei de la Institutul National de nu au tras nicio concluzie cu privire la viteza de propagare a focului.

Ziua NATO in Romania: Ziua Portilor deschise la Ministerul Apararii

Sediul Ministerului Apararii va fi deschis publicului duminica, pana la ora 13. 00, cu ocazia Zilei NATO in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )