Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incendiu la un mall din Arad. Cladirea a fost evacuata la scurt timp dupa incident

Antena3 Antena3,
Incendiu la un mall din Arad. Cladirea a fost evacuata la scurt timp dupa incident

Un mall din municipiul Arad a fost evacuat in urma unui incendiu izbucnit in bucataria unui restaurant. Flacarile au fost stinse la scurt timp de catre angajati, insa sistemul de alarmare se. continuă pe Antena3

Un mall din Arad a fost evacuat, luni seara, in urma unui incendiu

Un mall din Arad a fost evacuat, dupa ce un incendiu a izbucnit in bucataria unui restaurant din zona Food Court. Flacarile au fost stinse la scurt timp chiar de catre angajati. Nicio persoana nu a fost ranita.

Un mall din Arad, evacuat in urma unui incendiu izbucnit la un restaurant

Un mall din municipiul Arad a fost evacuat, luni seara, in urma unui incendiu izbucnit in bucataria unui restaurant, flacarile fiind stinse la scurt timp de catre angajati, insa sistemul de alarmare se pornise iar mai multe persoane au sunat speriate la 112. Nicio persoana nu a fost ranita, iar pompierii ajunsi la fata locului au deconectat cladirea de la reteaua electrica, pentru a se asigura ca nu exista niciun pericol.

Fata unui politist din Arad s-a sinucis. Ce a determinat-o pe tanara sa faca acest gest

O tanara, in varsta de 20 de ani, fata unui politist din Arad, a decis sa isi puna capat zilelor. Aceasta ar fi fost distrusa, dupa cum spun apropiatii, de divortul parintilor.

Fotografiile victimelor din Colectiv au fost furate de la altarul amenajat in fata fostei fabrici Pionierul

Altarul din fata fostei fabrici Pionierul, amenajat in memoria victimelor din Colectiv, a fost vandalizat, fotografiile victimelor fiind furate, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )