Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un mall din Arad, evacuat in urma unui incendiu izbucnit la un restaurant

Adevărul Adevărul,
Un mall din Arad, evacuat in urma unui incendiu izbucnit la un restaurant

Un mall din municipiul Arad a fost evacuat, luni seara, in urma unui incendiu izbucnit in bucataria unui restaurant, flacarile fiind stinse la scurt timp de catre angajati, insa sistemul de alarmare se pornise iar mai multe persoane au sunat speriate la 112. Nicio persoana nu a fost ranita, iar pompierii ajunsi la fata locului au deconectat cladirea de la reteaua electrica, pentru a se asigura ca nu exista niciun pericol. continuă pe Adevărul

Incendiu la un mall din Arad. Cladirea a fost evacuata la scurt timp dupa incident

Un mall din municipiul Arad a fost evacuat in urma unui incendiu izbucnit in bucataria unui restaurant. Flacarile au fost stinse la scurt timp de catre angajati, insa sistemul de alarmare se.

Un mall din Arad a fost evacuat, luni seara, in urma unui incendiu

Un mall din Arad a fost evacuat, dupa ce un incendiu a izbucnit in bucataria unui restaurant din zona Food Court. Flacarile au fost stinse la scurt timp chiar de catre angajati. Nicio persoana nu a fost ranita.

Germania: Zeci de raniti in urma unui INCENDIU URIAS la un centru de azilanti. Mana extremei dreapta?

Cel putin 37 de persoane, inclusiv multi copii, au fost ranite in urma unui incendiu puternic produs in cursul noptii de sambata spre duminica intr-un centru pentru imigranti.

SOCANT! Un barbat din Botosani a murit in urma unui incendiu care i-a mistuit locuinta

Un barbat de 58 ani din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, si-a pierdut viata, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta, a anuntat purtatorul de.

Fata unui politist din Arad s-a sinucis. Ce a determinat-o pe tanara sa faca acest gest

O tanara, in varsta de 20 de ani, fata unui politist din Arad, a decis sa isi puna capat zilelor. Aceasta ar fi fost distrusa, dupa cum spun apropiatii, de divortul parintilor.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident

O campanie de solidarizare a fost demarata in Iasi, de politisti, dupa ce ofiterul Mihaela Abazaa ajuns in stare foarte grava la spital in urma unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

Sentinta de 35 de ani de inchisoare pentru un barbat din Thailanda, in urma unui mesaj pe Facebook

Curtea militara din Bangkok l-a condamnat pe Vichai Thepwong, un agent de asigurari, la 70 de ani de inchisoare pentru ca a insultat pe Facebook monarhia regal. Ulterior, pedeapsa barbatului a fost injumatatita pentru ca acesta a pledat vinovat, relateaza The Independent.

LA UN PAS DE TRAGEDIE: Zeci de romani afectati de un incendiu in Italia!

Aproximativ 30 de romani, printre care si copii, au fost evacuati marti dintr-o cladire din sudul Italiei, in urma unui incendiu de vegetatie de amploare, potrivit presei italiene, citata de.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident misterios

O campanie de solidarizare a fost dmarata in Iasi, de catre polisisti, dupa ce o colega de-a lor a ajuns in stare foarte grava la spital urmare a unui accident banal. Ofiterul Mihaela Abaza se zbate intre viata si moarte urmare a unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )