Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incendiu de proportii la un depozit de haine din Constanta

Hotnews Hotnews,
 Incendiu de proportii la un depozit de haine din Constanta

Un centru comercial din Constanta arde, joi dimineata, de mai bine de o ora. Focul s-a extins pe cateva mii de metri patrati. continuă pe Hotnews

Incendiu intr-un centru comercial din Constanta

Incendiu puternic intr-un centru comercial din Constanta, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale.

Incendiu la un centru comercial din Constanta. Pompierii intervin cu mai multe echipaje

Incendiu puternic intr-un centru comercial din Constanta. Flacarile au cuprins o suprafata foarte mare, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Vom.

Delfinariul din Constanta a fost modernizat cu 13 milioane de lei

Delfinariul din Constanta va fi modernizat urmand sa i se dubleze capacitatea, valoarea investitiei fiind de aproape 13 milioane de lei, iar lucrarile vor fi incheiate in aprilie 2015, conform Mediafax .

Incendiul de la centrul comercial din Constanta a provocat pagube imense

Un incendiu puternic a cuprins, joi dimineata, un complex en-gros aflat pe soseaua de centura a municipiului Constanta, distrugand aproape complet cladirea, pagubele suferite de comerciantii ce aveau magazine.

Subprefectul din Constanta, trimis in judecata pentru dare de mita.

Subprefectul judetului Constanta, Iucsel Selamet, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru dare de mita. In 24 octombrie, Iucsel Selamet i-a promis bani unui agent de politie de la IPJ Constanta ca sa intazie urmarirea penala impotriva lui, intr-un dosar pe care il instrumenta. In 7 noiembrie, o alta persoana, Gelil Eserghep, l-a informat pe subprefec ca i se asculta convorbirile telefonice, desi stia ca este cercetat in mai multe dosare penale, conform DNA. Citeste si: .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )