Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incendiul de la centrul comercial din Constanta a provocat pagube imense

Antena3 Antena3,
Incendiul de la centrul comercial din Constanta a provocat pagube imense

Un incendiu puternic a cuprins, joi dimineata, un complex en-gros aflat pe soseaua de centura a municipiului Constanta, distrugand aproape complet cladirea, pagubele suferite de comerciantii ce aveau magazine. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un centru comercial din Constanta

Incendiu puternic intr-un centru comercial din Constanta, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale.

Incendiu la un centru comercial din Constanta. Pompierii intervin cu mai multe echipaje

Incendiu puternic intr-un centru comercial din Constanta. Flacarile au cuprins o suprafata foarte mare, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Vom.

Incendiu de proportii la un depozit de haine din Constanta

Un centru comercial din Constanta arde, joi dimineata, de mai bine de o ora. Focul s-a extins pe cateva mii de metri patrati.

Delfinariul din Constanta a fost modernizat cu 13 milioane de lei

Delfinariul din Constanta va fi modernizat urmand sa i se dubleze capacitatea, valoarea investitiei fiind de aproape 13 milioane de lei, iar lucrarile vor fi incheiate in aprilie 2015, conform Mediafax .

Subprefectul din Constanta, trimis in judecata pentru dare de mita.

Subprefectul judetului Constanta, Iucsel Selamet, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru dare de mita. In 24 octombrie, Iucsel Selamet i-a promis bani unui agent de politie de la IPJ Constanta ca sa intazie urmarirea penala impotriva lui, intr-un dosar pe care il instrumenta. In 7 noiembrie, o alta persoana, Gelil Eserghep, l-a informat pe subprefec ca i se asculta convorbirile telefonice, desi stia ca este cercetat in mai multe dosare penale, conform DNA. Citeste si: .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )