Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incendiu puternic la o casa din Brasov. Un barbat si fiul acestuia de 12 ani au murit

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la o casa din Brasov. Un barbat si fiul acestuia de 12 ani au murit

Un barbat in varsta de 40 de ani si fiul acestuia de 12 ani, din localitatea brasoveana Carta, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care le-a cuprins locuinta. Pompierii de la. continuă pe Antena3

Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, audiati la Directia Nationala Anticoruptie (VIDEO)

Update: Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos l-au denuntat la DNA pe Sergiu Diacomatu, care ar fi primit 400. 000 de euro ilegal. Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, sunt audiati miercuri, la sediul Direc.

Un barbat din Brasov, impuscat de un jandarm

Un barbat baut din Brasov, care a atacat cu toporul o patrula de ordine publica, a fost impuscat de un jandarm in abdomen si intr-unul din brate, informeaza Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la vizita pe santierul autostrazii A10 Sebes - Turda: Terminam Autostrada Transilvania in 2017-2018, din Brasov pana in Bors

Lucrarile la autostrada Transilvania, din Brasov si pana in Bors, ar putea fi realizate in urmatorii ani, in perioada 2017-2018, este de parere Ministrul Transporturilor Ioan Rus, aflat miercuri intr-o vizita pe santierul autostrazii A10 Sebes - Turda, desi in prezent pe traseul clasic al autostrazii Transilvania se lucreaza doar pe cateva loturi, in timp ce tronsonul Tg Mures - Brasov nici macar nu apare in Master Plan sau in lista de prioritati. In acelasi timp, Rus se asteapta la o demarare rapida a lucrarilor si in cazul autostrazilor Sibiu - Pitesti si Comarnic - Brasov.

Un copil de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio

Un copil in varsta de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio, informeaza Washington Post. in casa din estul orasului Cleveland locuiau o mama si trei copii, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )