Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la un restaurant din centrul Clujului. O persoana a fost ranita

Hotnews Hotnews,
 Incendiu puternic la un restaurant din centrul Clujului. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, pompierii intervenind timp de peste doua ore pentru stingerea focului. Incendiul a izbucnit in jurul orei 4. 30 la un restaurant de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, unde se afla mai multe unitati medicale, intre care Spitalul Judetean de Urgenta, scrie Medifax. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Incendiu de proportii la un restaurant din centrul Clujului. Un angajat a fost ranit, iar acoperisul a ars aproape in totalitate

Pompierii clujeni intervin cu 4 autospeciale ca sa stinga focul la un restaurant aproape de centrul orasului. E vorba de localul Livada, o constructie cu etaj si gradina.

Incendiu puternic in centrul Clujului: O persoana a ajuns la spital cu arsuri la nivelul fetei si mainilor

O persoana a ajuns la spital, luni dimineata, prezentand arsuri la nivelul fetei si mainilor, dupa ce un incendiu a izbucnit la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, relateaza.

Cluj: Incendiu puternic la un restaurant. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, pompierii intervenind timp de peste doua ore pentru stingerea focului, potrivit Mediafax.

Incendiu cu un ranit la un restaurant din Cluj

O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, scrie Mediafax. Incendiul a izbucnit in jurul orei 4. 30, iar pompierii.

Politist atacat de un barbat in centrul Bradului. Victima a fost lovita din razbunare, in fata propriului copil

Stelian Lingurar 39 de ani), din municipiul Brad, a fost dat in urmarire nationala, dupa ce magistratii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva, pentru agresarea unui politist.

O padure din Caras-Severin a fost facuta praf de niste hoti care vroiau sa fure iedera de pe copaci

O padure din Caras-Severin a fost distrusa de niste indivizi care vroiau sa fure iedera de pe copaci. 54 de arbori de diferite esente au fost pusi la pamant cu drujbele, in doar cateva ore. Hotii, 6 la numar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )