Libnet.ro
UNICEF

23:00

Incendiu cu un ranit la un restaurant din Cluj

Antena3 Antena3,
Incendiu cu un ranit la un restaurant din Cluj

O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, scrie Mediafax. Incendiul a izbucnit in jurul orei 4. 30, iar pompierii. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la un restaurant din centrul Clujului. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, pompierii intervenind timp de peste doua ore pentru stingerea focului. Incendiul a izbucnit in jurul orei 4. 30 la un restaurant de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, unde se afla mai multe unitati medicale, intre care Spitalul Judetean de Urgenta, scrie Medifax.

Cluj: Incendiu puternic la un restaurant. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, pompierii intervenind timp de peste doua ore pentru stingerea focului, potrivit Mediafax.

Un restaurant din Cluj a ars aproape in intregime

Pompierii clujeni intervin cu 4 autospeciale ca sa stinga focul la un restaurant aproape de centurl orasului. E vorba de localul Livada.

Un restaurant din Cluj a ars aproape in totalitate

Pompierii clujeni intervin cu 4 autospeciale ca sa stinga focul la un restaurant aproape de centrul orasului. E vorba de localul Livada, o constructie cu etaj si gradina.

SAP Romania isi tripleaza numarul de angajati din Cluj-Napoca

Compania SAP Romania, subsidiara locala a SAP AG din Germania, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, a inaugurat oficial cel de-al treilea centru Nearshore Delivery Unit) de pe piata locala, aflat in Cluj-Napoca, ce ofera servicii de consultanta IT de talie mondiala pentru clientii din Europa.

O avocata din Timisoara a fost prinsa in timp ce lua mita 12 mii de lei

O avocata din Timisoara a fost prinsa, luni, de procurorii DNA in timp ce primea 12. 000 de lei de la un barbat caruia ii promisese ca va rezolva, impreuna cu judecatorii, mai multe dosare aflate pe rolul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )