Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incendiu la o sala de fitness din Vaslui. Cladirea nu are avizul ISU

România Liberă România Liberă,
Incendiu la o sala de fitness din Vaslui. Cladirea nu are avizul ISU

Un incendiu a izbucnit sambata seara la o sala de fitness din incinta Centrului de Afaceri Vaslui . continuă pe România Liberă

FOTO Incendiu la sala de fitness din incinta Centrulului de Afaceri Vaslui

Pompierii vasluieni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit sambata seara la sala de fitness din incinta Centrului de Afaceri Vaslui.

FOTO Incendiu la sala de fitness din incinta Centrului de Afaceri Vaslui

Pompierii vasluieni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit sambata seara la sala de fitness din incinta Centrului de Afaceri Vaslui.

Mesajul unei profesoare care i-a predat elevei-mama de nota 9,96 din Vaslui: Fiecare are razboiul lui. Tu ne-ai aratat, fie si fara sa-ti propui, cum se face

Cazul elevei din Vaslui care a luat Bacalaureatul cu media 9. 96, fiind a treia din judet, dupa ce in clasa a XII-a a adus pe lume o fetita, a starnit un val de emotie, tanara mamica fiind coplesita de mesaje si incurajari.

Performanta remarcabila la Bacalaureat. O eleva din Vaslui s-a clasat pe locul trei in judet, desi a devenit mama in ultimul an de liceu

O eleva din Vaslui a obtinut media 9. 96 la bacalaureat, clasandu-se, astfel, pe locul trei pe judet, desi tanara a devenit mama la finalul anului 2015.

E scandal urias intr-o comuna din Vaslui. Ce le facea un profesor elevelor sale

E scandal urias intr-o comuna din Vaslui. Un profesor de 56 de ani este acuzat ca ar fi ademenit mai multe eleve intr-un cabinet, unde le-ar fi pipait si le-ar fi vorbit vulgar. Cazul a fost semnalat .

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: gruparea din spatele pucistilor are 11 scoli in Romania

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, a declarat sambata ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas .

Director al companiei NBC Universal a fost retinut pe aeroportul din Moscova. Barbatul are interzis pe viata in Rusia

Jeff Shell, presedintele departamentului Filmed Entertainment al companiei NBC Universal, a fost retinut timp de cateva ore pe aeroportul din Moscova, dupa care a fost imbarcat pentru un zbor cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )