Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incendiu la scoala din comuna Perisoru. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale

Adevărul Adevărul,
Incendiu la scoala din comuna Perisoru. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale

Un incendiu violent a izbucnit joi dimineata la scoala din localitatea Perisoru. Pompierii din localitatile Dragalina, Calarasi si Borcei au intervenit pentru stingerea flacarilor. continuă pe Adevărul

Scrisorile primite de elevii clasei a treia de la o scoala din Bucuresti, cand au revenit la cursuri. Sunt foarte emotionata ca pot sa iti scriu asa, de mana

Elevii din clasa a III-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Sf. Voievozi din Bucuresti au primit, la inceputul acestui an scolar, scrisori scrise de mana de mai multe personalitati ale Romaniei.

Directoare la o scoala din Bucuresti, condamnata la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Carmen Elena Zanfir, director si ordonator de credite la Scoala nr. 150 din Capitala, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Ea a fost prinsa in flagrant, de procurori chiar in momentul in care primea o transa de 21. 000 euro de la reprezentantul firmei care se ocupa de modernizarea scolii.

Situatie revoltatoare la o scoala din Teleorman. Directoare, acuzata ca fura cornul si laptele copiilor

O situatie revoltatoare a iesit la iveala in Teleorman. Georgeta Haita, directoarea Scolii gimnaziale din Orbeasca de Sus,a fost inregistrata in timp ce explica cum sa furelaptele si cornul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )