Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu de vegetatie in zona Ghencea, pompierii intervin cu 12 autospeciale. RO-Alert a emis un avertisment

Adevărul Adevărul,
Incendiu de vegetatie in zona Ghencea, pompierii intervin cu 12 autospeciale. RO-Alert a emis un avertisment

Un incendiu de vegetatie uscata a izbucnit joi in zona Ghencea, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Autoritatile au emis un mesaj de urgenta prin RO-ALERT pentru locuitorii din cartierelel Drumul Taberei si Ghencea. continuă pe Adevărul

Incendiu de vegetatie pe 10.000 de metri patrati in zona Ghencea. Bucurestenii, avertizati prin RO-ALERT sa ocoleasca zona si sa faca loc pompierilor (FOTO)

Un incendiu de vegetatie a izbucnit in zona Ghencea din Capitala. Pompierii intervin cu 12 autospeciale. Bucurestenii au fost avertizati prin sistemul RO-ALERT sa ocoleasca zona si sa faca loc.

Incendiu de vegetatie in Capitala! Se intervine cu 12 autospeciale. Romanii au primit mesaj RO-ALERT

Incendiu de vegetatie in Capitala, in zona Ghencea. La fata locului au fost trimise sa intervina 12 autospeciale de stingere, a transmis Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Incendiu puternic, intr-un bloc din Capitala. Pompierii intervin cu 10 autospeciale de stingere, mai multi locatari expusi la fum - GALERIE FOTO

Un incendiu a izbucnit joi dimineata, intr-un bloc de locuinte din Capitala, situat la intersectia dintre Bulevardul Mihai Bravu cu Basarabia.

FOTO Incendiu de vegetatie uscata in zona Ghencea din Capitala

Un incendiu de vegetatie uscata a izbucnit joi in zona Ghencea, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )