Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incendiu violent pe Volgograd Arena - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendiu violent pe Volgograd Arena - VIDEO

Volgograd Arena, unul dintre stadioanele care ar trebui sa gazduiasca meciuri la Cupa Mondiala din 2018, a fost cuprins de flacari. Potrivit autoritatilor, incendiul violent a fost stins. Nu este. continuă pe Antena3

Incendiu in Londra. Unul dintre rezidentii Grenfell Tower: Sunt norocos ca am scapat cu viata. Mi-a ramas doar ce mai am pe mine acum

Rezidentii cladirii de apartamente Grenfell Tower, cuprinsa de flacari uriase miercuri dimineata, au povestit cum au reusit sa scape din incendiu. Unul dintre rezidentiiGrenfell Tower a spus ca a.

Romania risca sa nu indeplineasca unul dintre criteriile importante de aderare la zona euro

Romania trebuie sa stabileasca o data tinta pentru aderarea la zona euro, alaturi de un program de aderare, insa pentru moment exista riscul ca tara noastra sa nu indeplineasca unul dintre criteriile importante, acela ca deficitul bugetului consolidat sa fie sub 3%, a declarat, ieri, Angela Cristea, seful Reprezentantei Comisiei Europene in tara noastra.

Accident grav in Valcea: Unul dintre cei patru raniti a murit

Update: Una dintre victimele accidentului rutier produs duminica dupa amiaza, pe DN67, la Cazanesti, in judetul Valcea, a decedat, iar un copil de trei ani, politraumatizat, a fost transportat de un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )