Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiul din Piatra Neamt. De unde a pornit, de fapt, focul si ce au dezvaluit primele necropsii

Playtech Playtech,
Incendiul din Piatra Neamt. De unde a pornit, de fapt, focul si ce au dezvaluit primele necropsii

Noi informatii legate de incendiul devastator de la spitalul Judetean Piatra Neamt. Anchetatorii au descoperit de unde a pornit, de fapt, focul. Primele necropsii spun totul despre ce s-a intamplat. De la ce a pornit incendiul din spitalul din Piatra Neamt Apar noi informatii legate de tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Conform . continuă pe Playtech

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Managerul spitalului din Piatra Neamt, unde au ars de vii zece oameni, anunta ca va demisiona

Lucian Micu a anuntat, luni, ca va demisiona din functia de manager al Spitalului Judetean Neamt.

Detalii socante din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Unde au fost gasite, de fapt, doua cadavre

Societatea romaneasca este inca sub efectul dramei de la Colectiv, de acum cinci ani. Acum, in plina criza epidemiologica, o noua drama loveste in sistemul medical romanesc. Incendiul devastator de la Piata Neamt demonstreaza inca odata ca Romania sufera. Colapsul unui sistem medical deja bolnav, dovedit la Piata Neamt in ultimele 48 de ore au .

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Managerul a demisionat Parchetul a dispus expertize ADN pentru identificarea a 5 dintre victime Medicul erou, in continuare in stare grava

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt - unde sambata seara 10 pacienti au murit in incendiu, iar un medic a fost grav ranit - a anuntat luni ca va demisiona, el acuzand implicarea politicului. intre timp, Parchetul a continuat cercetarile la fata locului si audierile de martori, pentru a stabili cauza incendiului, iar procurorii au dispus expertize ADN pentru cinci dintre victime, care nu au putut fi identificate. 25: Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid22. 10: Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului21. 45: Orban, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Nu este suficienta o demisie Ancheta penala care trebuie sa identifice responsabilii.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Cinci din cele 10 persoane decedate in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt nu au putut fi identificate Anuntul Parchetului

Cinci din cei 10 pacienti care au murit in incendiul ce a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt nu au putut fi identificati, iar procurorii au dispus expertize ADN. Parchetul General a anuntat luni seara ca a fost finalizata cercetarea la fata locului si ca au fost audiati martori.

Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ambasadorul Zuckerman, in numele Presedintelui Trump si al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleante familiilor celor care au pierit in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt, transmie un comunicat de presa trimis redactiei.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

S-a aflat adevarul: de cate ori au sunat medicii din Piatra Neamt la 112, de fapt

Momentele dramatice de la Piatra Neamt, din Spitalul Judetean, au socat o natiune intreaga. Dovezile si informatiile despre drama petrecuta aici, au inceput sa apara, si scot la iveala noi adevaruri dure. Patru apeluri la 112 de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt Conform unor date publicate de Mediafax, la numarul unic de urgenta 112, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )