Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incendiul de la Spitalul din Roman: Doi pacienti ai sectiei Psihiatrie, principalii suspecti

Hotnews Hotnews,
 Incendiul de la Spitalul din Roman: Doi pacienti ai sectiei Psihiatrie, principalii suspecti

Doi pacienti ai sectiei Psihiatrie din Spitalul Roman sunt principalii suspecti ai incendiului care a izbucnit, in noaptea de 1 spre 2 ianuarie, in unitatea sanitara, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, inspectorul sef al IJP Neamt, comisarul sef Paul Tablan, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Incendiu la Spitalul din Roman! Pompierii au activat planul rosu de interventie!

In cursul noptii dintre vineri spre sambata, un incediu a izbucnit la Spitalul Municipal din Roman, in Sectia Psihiatrie. Pompierii au fost anuntati printr-un apel la 112, iar la fata locului s-au deplasat cu.

Foc la Sectia de Psihiatrie a Spitalului din Roman: 2 pacienti si 2 cadre medicale au fost afectati

Un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Munici.

Incendiu la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman. 17 pacienti au fost evacuati FOTO

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman, etajul cladirii fiind inundat de fum. Saptesprezece pacienti au fost evacuati de angajatii unitatii medicale si de pompieri, iar doi pacienti, un medic si un infirmier au fost transportati la Centrul de Primiri Urgente Roman cu usoare intoxicatii cu monoxid de carbon. Incendiul s-ar fi produs din cauza fumatului in locuri nepermise.

Cine a provocat incendiul de la Psihiatria din Roman. Imaginile video au aratat cine sunt principalii suspecti

Posibilii autori ai incendiului de la Sectia Psihiatrie a Spitalului de Urgenta din Roman au fost identificati dupa vizionarea camerelor de supraveghere.

UPDATE Cadavrele a doi pacienti, incurcate la Spitalul Floreasca din Capitala: O familie ar fi primit si ingropat trupul altei persoane

Familia unui pacient mort de COVID-19 nu a reusit sa ridice cadavrul acestuia de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost anuntata ca trupul neinsufletit nu a fost gasit. Conform reprezentantilor spitalului, cel mai probabil cadavrul a fost ridicat de o alta familie, iar Politia va face o ancheta, in conditiile in care trupul trebuie deshumat si predat rudelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )