Libnet.ro
UNICEF

00:08

incep inscrierile pentru a doua sesiune de Bac 2017. Prima proba, pe 21 august

Adevărul Adevărul,
incep inscrierile pentru a doua sesiune de Bac 2017. Prima proba, pe 21 august

Inscrierea candidatilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face intre 11 si 14 iulie. Cei care au promovat examenele de corigente o pot face pe 27 iulie. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru a doua sesiune a examenului. Cand vor avea loc probele

inscrierile la a doua sesiune de bacalaureat incep marti. Astfel, sesiunea de toamna a examenului este programata intre 21 august si 6 septembrie. Pentru prima data, bacalaureatul incepe cu probele scrise, dupa care absolventii de liceu vor sustine probele orale.

BACALAUREAT 2017.incep inscrierile pentru a doua sesiune a examenului. De ce acte este nevoie

Inscrierile pentru cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incep marti si se desfasoara pana vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Bacalaureat 2017. incep inscrierile pentru sesiunea din toamna a examenului de maturitate

Inscrierile pentru cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incep marti si se desfasoara pana vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Peste 34 de mii de tineri nu au trecut de examenul maturitatii in prima sesiune din 2017. Cat despre absolventii de liceu care au promovat examenele de corigente, acestia se pot inscrie pe data de 27 iulie.

Bacalaureat 2017. inscrierile pentru a doua sesiune incep marti. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise

Candidatii care nu au reusit sa promoveze examenul in sesiunea din iulie sau in sesiunile din anii anterior se pot inscrie incepand de marti pentru a sustine din nou bacalaureatul, inscrierile incheindu-se in 14 iulie. Pentru prima data la bacalaureat, examenul va incepe cu probele scrise si abia apoi vor urma probele orale.

EDU.RO REZULTATE FINALE BAC 2017. Notele dupa solutionarea contestatiilor la BAC 2017

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi afisate luni, 10 iulie. Liceenii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Care sunt notele finale la BACALAUREAT

Rezultatele finale la BAC suntAICI si pe bacalaureat. edu. ro. Rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, la prima sesiune a.

Rezultate finale Bac 2017 Calarasi. S-au afisat notele dupa contestatii

Rezultatele finale la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 au fost afisate luni, 10 iulie, la ora 12. 00, dupa rezolvarea constestatiilor depuse de elevii nemultumiti de note. 546 de elevi de clasa a XII-a din judetul Calarasi s-au inscris pentru a sustine Bacalaureat 2017.

NOTE FINALE BAC 2017. Edu.ro publica rezultatele dupa contestatii la BACALAUREAT! Situatia pe judete

Bacalaureat. edu. ro - NOTE BAC 2017. Rezultatele la BACALAUREAT. UPDATE 10 iulie ora 10:50. Rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi publicate.

EDU.RO - REZULTATE FINALE BAC 2017. Notele obtinute de elevi dupa contestatii la BACALAUREAT in DAMBOVITA

Notele dupa contestatiidin DAMBOVITAla BACALAUREAT. Rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi.

EDU.RO - REZULTATE FINALE BAC 2017. Notele obtinute de elevi dupa contestatii la BACALAUREAT in DOLJ

Notele dupa contestatii din DOLJla BACALAUREAT. Rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi publicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )