Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bacalaureat 2017. inscrierile pentru a doua sesiune incep marti. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2017. inscrierile pentru a doua sesiune incep marti. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise

Candidatii care nu au reusit sa promoveze examenul in sesiunea din iulie sau in sesiunile din anii anterior se pot inscrie incepand de marti pentru a sustine din nou bacalaureatul, inscrierile incheindu-se in 14 iulie. Pentru prima data la bacalaureat, examenul va incepe cu probele scrise si abia apoi vor urma probele orale. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2017.incep inscrierile pentru a doua sesiune a examenului. De ce acte este nevoie

Inscrierile pentru cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incep marti si se desfasoara pana vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru a doua sesiune a examenului. Cand vor avea loc probele

inscrierile la a doua sesiune de bacalaureat incep marti. Astfel, sesiunea de toamna a examenului este programata intre 21 august si 6 septembrie. Pentru prima data, bacalaureatul incepe cu probele scrise, dupa care absolventii de liceu vor sustine probele orale.

incep inscrierile pentru a doua sesiune de Bac 2017. Prima proba, pe 21 august

Inscrierea candidatilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face intre 11 si 14 iulie. Cei care au promovat examenele de corigente o pot face pe 27 iulie.

Bacalaureat 2017. incep inscrierile pentru sesiunea din toamna a examenului de maturitate

Inscrierile pentru cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incep marti si se desfasoara pana vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Peste 34 de mii de tineri nu au trecut de examenul maturitatii in prima sesiune din 2017. Cat despre absolventii de liceu care au promovat examenele de corigente, acestia se pot inscrie pe data de 27 iulie.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU.RO. Notele obtinute de liceeni la BAC

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU. Notele finale la BAC vor fi afisate in curand pe edu. ro. REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU. Aflati primii rezultatele la Bacalaureat pe.

Judetul Bacau, pe primul loc in tara la Bacalaureat 2017, cu rata de promovare 84,53%. inca doua medii de 10 dupa rezolvarea contestatiilor

Procent-record de liceeni care au luat Bacalaureatul in judetul Bacau, in acest an, in prima sesiune, dupa depunerea si rezolvarea contestatiilor. Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Scolar Judetean, rata de promovare in judetul Bacau a ajuns la 84,53%.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele dupa contestatii au fost afisate pe site-ul Ministerului Educatiei. Cand are loc urmatoarea sesiune, pentru cei care nu au promovat

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate luni. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa la bacalaureatul din august.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele dupa contestatii vor fi afisate luni. Cand are loc urmatoarea sesiune, pentru cei care nu au promovat

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate luni. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa la bacalaureatul din august.

REZULTATELE FINALE la BACALAUREAT 2017 au fost publicate pe edu.ro: Afla NOTELE din fiecare JUDET dupa contestatii

BAC 2017 NOTE FINALE - edu. ro. Rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ROMANIAsunt afisate pebacalaureat. edu. ro.

Bacalaureat 2017: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni. Peste 42. 200 de contestatii au fost depuse, la nivel national, dupa afisarea primelor rezultate la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe au vizat proba scrisa la Limba si literatura romana, respectiv 15,49%, a anuntat joia trecuta Ministerul Educatiei Nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )