Libnet.ro
UNICEF

06:00

iNCEPE FACULTATEA: Romania are din ce in ce mai putini studenti. Afla de ce.

România Liberă România Liberă,
iNCEPE FACULTATEA: Romania are din ce in ce mai putini studenti. Afla de ce.

Luni, 1 octombrie, facultatile isi deschid portile pentru inceperea unui nou an universitar, 2012-2013. Insa, fata de anii trecuti, numarul studentilor din Romania a scazut considerabil atat din cauza rezultatelor dezastruoase de la examenul de bacalaureat, cat si din cauza mirajului strainatatii. Mai exact, tot mai multi absolventi de liceu aleg sa emigreze fie pentru continuarea studiilor, fie pentru a-si gasi un loc de munca, potrivit Digi 24. Romania avea in 1990 ceva mai putin de 200. continuă pe România Liberă

Financial Times: Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit. Investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa sa ia aminte

Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit, dupa cazul Oltchim, iar investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa trebuie sa ia aminte la acest exemplu. intr-un comentariu postat pe blogul.

incepe facultatea. Peste 100 de institutii de invatamant superior isi deschid portile luni

Peste 100 de institutii de invatamant superior de stat si particular isi deschid portile luni, numarul studentilor din anul I fiind mai mic decat cel din 2011, ca urmare a scaderii cifrei de scolarizare.

Ponta: Romania are nevoie de UE, dar si UE de Romania.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Bruxelles impreuna cu presedintele Parlamentului European-PE, ca este onorat de intalnirea cu presedintele Parlamentului European, Martin Schultz. Ponta a declarat ca a discutat cu presedintele PE, Martin Schultz, despre evenimentele recente din Romania, dar si despre relatiile dintre Romania si Uniunea Europeana. Premierul a subliniat ca Guvernul sau este gata sa-si imbunatateasca relatiile cu .

Exclusiv Consortiul Nabucco: Prin Nabucco vor putea fi transportate gaze extrase din mai multe zacaminte

Nabucco este un sistem cu puncte multiple de intrare si iesire, fiind proiectat sa transporte gazele naturale disponibile pe traseul conductei, a afirmat pentru HotNews Christian Dolezal, director de comunicare, Nabucco Gas Pipeline International. Astfel, este intarita afirmatia facuta de seful OMV, Gerhard Roiss, care a spus ca Nabucco ar putea fi utilizat nu doar pentru livrarea gazelor din Azerbaidjan zacamantul Shah-Deniz) spre Europa, ci si pentru cele extrase din Marea Neagra.

Cluj: Primarii din mai multe comune cer ajutor dupa ce ursii au ucis 12 vaci si 4 oi

Primarii a doua localitati din judetul Cluj au cerut ajutorul vanatorilor, dupa ce, in ultimele 3 saptamani mai multe animale din sat au fost ucise de ursi, transmite Mediafax. Edilii comunelor Marisel si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )