Libnet.ro
UNICEF

14:00

Incepe SCOALA: 10 lucruri pe care un copil e bine sa le invete inainte de gradinita/scoala

Antena3 Antena3,
Incepe SCOALA: 10 lucruri pe care un copil e bine sa le invete inainte de gradinita/scoala

Nu mai e mult si gradinitele si scolile isi vor deschide din nou portile. Daca este primul an in care copilul tau le paseste pragul, aceste sfaturi sunt pentru tine. Iata ce ii poti spune copilului tau pentru a-l. continuă pe Antena3

Incepe SCOALA: 6 motive sincere pentru care un parinte nu e pregatit de inceperea scolii

In mai putin de doua saptamani, cei mici vor incepe un nou an scolar. Fie ca este prima data cand vei pasi alaturi de cel mic pe portile scolii, fie ca revii, parca, totusi, ai fi vrut ca acest moment sa vina.

Incepe SCOALA! Cum sa (re)intri in programul din timpul anului scolar

Pe langa bucuria culorilor din parcuri si a zilelor cu soare placut, toamna aduce si un nou inceput, un alt an scolar. Pauza de vara a fost una foarte lunga si, cel mai probabil, puiutul tau a uitat care era.

Putin, pe calea lui Hitler? 10 lucruri pe care le au in comun cei doi lideri

Ce au in comun Hitler si Putin? Niciunul dintre ei nu a ajuns la putere prin alegeri, amandoi au fost numiti omul anului de revista Time si amandoi au organizat Jocurile Olimpice pentru a-si imbunatati imaginea publica. La 75 de ani de la.

Top 10 alimente care pot produce cancer si top 10 alimente care previn cancerul

In fiecare zi citim despre noi oameni care au fost diagnosticati ca suferind de diferite forme de cancer sau ca au decedat din aceasta cauza. In SUA, aproape 1,5 milioane de cazuri se asteapta sa fie diagnosticate anual.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )