Libnet.ro
UNICEF

10:00

incepe SCOALA: Top 4 probleme pentru copiii mici care fac ca inceputul scolii sa fie dificil

Antena3 Antena3,
incepe SCOALA: Top 4 probleme pentru copiii mici care fac ca inceputul scolii sa fie dificil

Incepe scoala si pentru unii parinti poate fi o binecuvantare: copiii intra in rutina orelor de clasa si a temelor, iar ei nu mai sunt nevoiti sa le faca un anumit program de petrecere a timpului liber. Pentru. continuă pe Antena3

Incepe SCOALA: 4 probleme de sanatate cu care se pot confrunta copiii

Nu mai este mult si clopotelul incepe sa sune din nou pentru scolari. Dupa inceperea scoliieste posibil ca problemele de sanatate sa inceapa sa apara. Iata cateva neplaceri la care mamele trebuie sa.

(P) Incepe scoala si pentru prescolari

Pentru unii, deja a inceput -:) Copiii de gradinita sunt nerabdatori sa invete ce stiu cei mari, mai ales daca totul se face cu imaginatie. Literele de lemn Fauna sunt special concepute, jucariile LEGO le dezvolta imaginatia, biroul inclinat Art Station se transforma in sevalet, iar stickerele de perete Wallies le permit sa picteze chiar si pe pereti. Incepe scoalaaltfel pentru cei mici cu Tors. ro.

(P) Incepe scoala si pentru prescolari -:)

Copiii de gradinita sunt nerabdatori sa invete ce stiu cei mari, mai ales daca totul se face cu imaginatie. Incepe gradi creativ cu Tors. ro.

incepe scoala: 4 sfaturi pentru parintii cu copii rebeli

Mai sunt cateva zile si elevii se vor intoarce la scoala. Daca pentru unii parinti si copii este un prilej de bucurie, pentru altii este un cosmar. Parintii de copii rebeli, in special adolescenti, se.

incepe scoala: cum ajuti copilul sa se adapteze usor

Inceputul de an scolar se poate transforma cu usurinta intr-o experienta stresanta cand parintii lasa pregatirile pana in ultimul moment. Trezirea de dimineata si familiarizarea cu scoala se fac cu cel putin o saptamana inainte de inceperea scolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )