Libnet.ro
UNICEF

12:00

A inceput prima editie a Jocurilor Europene. Ceremonie de deschidere fastuoasa pe Stadionul Olimpic din Baku

Antena3 Antena3,
A inceput prima editie a Jocurilor Europene. Ceremonie de deschidere fastuoasa pe Stadionul Olimpic din Baku

Prima editie a Jocurilor Europene, gazduita de Azerbaijan, la Baku, a inceput cu ceremonia de deschidere, pe Stadionul Olimpic. Peste 2. 000 de persoane, sub coordonarea regizorului Dimitris Papaioannou au participat. continuă pe Antena3

VIDEO Victor Ponta, in Azerbaidjan, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene. Premierul a stat in spatele lui Vladimir Putin, in tribuna oficiala

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, relateaza site-ul de stiri Azertag. az. La coborarea din avion pe Aeroportul international Heidar Aliev din apropiere de Baku, Ponta a fost intampinat de oficiali din cadrul Ministerului azer de Externe si de reprezentanti ai Comitetului de organizare a Jocurilor Europene 2015, scrie Mediafax.

Prima editie a Jocurilor Europene a inceput la Baku

Prima editie a Jocurilor olimpice Europene a inceput, vineri, la Baku, in capitala Azerbaidjanului, cu participarea a circa 6. 000 de sportivi, dintre care 147 din Romania, si se va incheia pe 28 iunie.

Debut tragic la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku: Trei sportive au fost grav ranite, dupa ce un autobuz a intrat in ele pe trotuar (VIDEO)

Trei sportive austriece, participante la proba de inot sincron la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku, au fost ranite grav dupa ce un autobuz a intrat in ele, pe trotuar, informeaza prosport. ro.

Romania participa cu 147 de sportivi la prima editie a Jocurilor Europene din Baku

Romania participa cu 147 de sportivi la prima editie a Jocurilor Olimpice Europene, care va avea loc in capitala Azerbaidjanului, Baku, de vineri 12 iunie pana duminica 28 iunie, scrie Agerpres. Competitiile din.

Ponta, alaturi de Putin si Lukasenko printre liderii europeni care au acceptat sa mearga la deschiderea Jocurilor europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. Dintre toti liderii politici europeni, la festivitatile din Azerbaidjan s-au afisat numai presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si Recep Erdogan, presedintele Turciei. Liderii UE au boicotat ceremonia, cu exceptia Printului Albert de Monaco.

Olanda renunta la organizarea Jocurilor Europene din 2019

Comitetul Olimpic European a anuntat ca Olanda a renuntat, in mod surprinzator, la organizarea Jocurilor Europene din 2019, cu numai doua zile inaintea startului primei editii a acestei competitii, care va.

Olanda a renuntat la organizarea Jocurilor Europene din 2019

Olanda a renuntat, in mod surprinzator, la organizarea Jocurilor Europene din 2019, cu numai doua zile inaintea startului primei editii a acestei competitii, care va avea loc la Baku.

Ponta, alaturi de Putin si Lukasenko, intre liderii europeni care au acceptat sa vina la Jocurile europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. Dintre toti liderii poilitici europeni, la festivitatile din Azerbaidjan, s-au afisat numai presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si Recep Erdogan, presedintele Turciei. Liderii UE au boicotat ceremonia, cu exceptia Printului Albert de Monaco.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )