Libnet.ro
UNICEF

23:00

A inceput vaccinarea personalului medical si in spitalele suport COVID. Managerul Institutului Marius Nasta: Vaccinarea inseamna responsabilitate fata de viata noastra si a celor de langa noi

Hotnews Hotnews,
 A inceput vaccinarea personalului medical si in spitalele suport COVID. Managerul Institutului Marius Nasta: Vaccinarea inseamna responsabilitate fata de viata noastra si a celor de langa noi

Campania de vaccinare continua astazi cu personalul medical din spitalele suport COVID, dupa ce in primele 3 zile au fost vaccinate doar cadre medicale din 10 spitale COVID din prima linie. Ca medic si mama consider ca vaccinarea inseamna responsabilitate fata de viata noastra si a celor de langa noi, spune Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, spital suport COVID. continuă pe Hotnews

Vaccinarea personalului medical impotriva COVID-19 a inceput la Spitalul Universitar din Capitala. Manager: Vom incepe cu medicii cei mai expusi

Vaccinarea personalului medical impotriva noului coronavirus va incepe miercuri si la Spitalul Universitar din Capitala. Managerul interimar al unitatii, Florin Cirstoiu, a precizat ca procesul va debuta cu.

incepe vaccinarea personalului medical din Constanta. Cati medici si-au exprimat acordul pentru a fi imunizati

Luni, 4 ianuarie 2021, va incepe in judetul Constanta faza 1 de vaccinare anti-Covid, mai exact vaccinarea personalului medical.

A inceput vaccinarea cadrelor medicale din Spitalul Hunedoara. Medicul Horia Talfes, primul vaccinat

Miercuri a inceput vaccinarea cadrelor medicale din Spitalul Hunedoara, dupa ce primele doze de vaccin anti-Covid 19 au ajuns in municipiu.

Dr. Radu Tincu: Cel mai probabil in urmatoarele zile se va realiza o mare parte din imunizarea personalului medical din toate spitalele din Romania (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, s-a aratat increzator si optimist cu privire la succesul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Cred si sunt optimist ca vom reusi sa finalizam.

Belgia si Letonia s-au alaturat tarilor UE care au inceput vaccinarea

Belgia si Letonia s-au alaturat astazi tarilor UE cu care au inceput sa-si inoculeze populatiile cu vaccinul produs de Pfizer si BioNTech.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )