Libnet.ro
UNICEF

08:30

inchiderea frontierelor nu este o solutie la criza refugiatilor din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inchiderea frontierelor nu este o solutie la criza refugiatilor din Europa

ACTUALIZARE 17:40 FMI: Europa trebuie sa faca eforturi mai sustinute pentru asimilarea refugiatilor Fondul Monetar International FMI) a avertizat Europa in privinta dificultatilor economice provocate de criza refugiatilor si a cerut autoritatilor sa faca eforturi mai sustinute pentru asimilarea migrantilor, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

inchiderea frontierelor nu este o solutie la criza refugiatilor din Europa

Ministrul de externe german, Frank-Walter Steinmeier, a apreciat marti ca inchiderea granitelor nu va rezolva criza refugiatilor din Europa, relateaza agentia Reuters.

Serviciile secrete americane vor investiga posibile finantari clandestine ale Rusiei pentru a se infiltra in partidele politice din Europa

Agentiile americane de informatii vor efectua o investigatie majora asupra modului in care Rusia isi infiltreaza oamenii in partidele politice din Europa, scrie The Telegraph. James Clapper, seful Comunitatii Nationale de Informatii, a fost mandatat de Congresul american sa efectueze o ancheta legata de finantarile clandestine ale diferitelor partide din Europa in ultimii zece ani.

Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Mai multe publicatii internationale, printre care New York Times, Business Insider si Daily Mail, lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa.

Criza refugiatilor: Austria suspenda acordul Schengen

Valul de refugiati cu care se confrunta Europa a determinat autoritatile de la Viena sa ia masuri speciale in privinta controalelor la granite, austriecii mobilizand inclusiv militari la frontiera cu Slovenia pentru a limita numarul migrantilor.

Criza politica din Macedonia se prelungeste

Principalele partide politice din Macedonia nu au reusit vineri, dupa 12 ore de discutii mediate de comisarul european pentru extindere Johannes Hahn, sa se puna de acord asupra datei de desfasurare a alegerilor legislative anticipate, menite sa scoata tara din indelungata criza politica, informeaza sambata AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )