Libnet.ro
UNICEF

14:30

inchiderea partiala a guvernului SUA va costa 300 de milioane de dolari pe zi

Adevărul Adevărul,
inchiderea partiala a guvernului SUA va costa 300 de milioane de dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS, citate de Bloomberg. continuă pe Adevărul

COSTUL sistarii activitatii statului in SUA: 300 mil. dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit.

ANALIZA. intreruperea activitatii guvernului SUA ar putea avea efecte GRAVE asupra economiei

Intreruperea activitatii guvernului SUA din cauza disputelor din Congres privind bugetul ar putea reduce cresterea celei mai mari economii din lume cu pana la 1,4 puncte procentuale in trimestrul al patrulea, in .

intreruperea activitatii guvernului SUA in lipsa unui buget ar putea reduce cresterea PIB

Intreruperea activitatii guvernului SUA din cauza disputelor din Congres privind bugetul ar putea reduce cresterea celei mai mari economii din lume cu pana la 1,4 puncte procentuale in trimestrul al patrulea, in functie de durata crizei de finantare, conform Bloomberg.

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Gedeon Richter a investit la noi peste 50 milioane dolari

Grupul farmaceutic ungar Gedeon Richter a investit peste 50 milioane dolari in Romania de la achizitia fabricii Armedica din Targu Mures, in 1998, in facilitati de productie, laboratoare de controlul calitatii, dezvoltarea de produse si logistica.

SUA: Casa Alba le cere agentiilor federale americane sa isi inceteze activitatile

Update 09:49 Blocarea partiala a activitatii agentiilor federale va cauza pierderi de 300 milioane de dolari pe zi Blocarea partiala a activitatii statului federal american va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )