Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incident armat intr-un spital din Nevada. Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incident armat intr-un spital din Nevada. Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Focuri de arma au fost trase, marti dupa-amiaza, intr-un spital din oraselul Reno, in statul american Nevada, fiind ucise doua persoane, inclusiv atacatorul, si ranite alte doua, a anuntat politia, citata. continuă pe Antena3

Incident armat intr-un spital din Nevada: Doi morti si doi raniti.

Mai multe focuri de arma au fost trase, marti dupa-amiaza, intr-un spital din oraselul Reno, in statul american Nevada. Doua persoane au fost ucise, inclusiv atacatorul. Alte doua persoane au fost ranite . Atacatorul si inca o persoana au murit, marti, intr-un incident armat, in cladirea Renown Medical Center. Alte doua persoane au fost ranite si primesc ingrijiri medicale, a declarat seful politiei din orasul Reno, Tom Robinson, conform Mediafax. Zona unde a avut loc incidentul a fost .

Doua persoane au murit in urma unui incident armat intr-un spital din Nevada

Focuri de arma au fost trase, ieri dupa-amiaza, intr-un spital din oraselul Reno, in statul american Nevada, fiind ucise doua persoane, inclusiv atacatorul, si ranite alte doua, a anuntat politia, potrivit CNN.

Marica internat intr-un spital din Madrid

Atacantul roman Ciprian Marica a facut noaptea alba din cauza unei probleme de sanatate, jucatorul de la Getafe fiind internat pentru cateva ore intr-un spital din Madrid.

Marica internat intr-un spital din Madrid din cauza unui virus

Atacantul roman Ciprian Marica a facut noaptea alba din cauza unei probleme de sanatate, jucatorul de la Getafe fiind internat pentru cateva ore intr-un spital din Madrid.

40 de batrani, sechestrati intr-un azil din Prahova.

UPDATE: Politistii au descoperit, miercuri, la Ploiesti, un al doilea centru ilegal in care erau tinuti batrani, surse din randul anchetatorilor afirmand ca azilul este administrat de aceeasi firma care detine si caminul de la Paulesti in care zeci de batrani erau tinuti in conditii inumane. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, politistii au identificat, miercuri, si un al doilea centru ilegal in care erau tinuti batrani, la Ploiesti, urmand sa fie facute .

Explozie intr-o inchisoare din SUA: 11 raniti.

O explozie la bucataria din inchisoarea Santa Rita, in statul american California, s-a soldat cu 11 raniti. Una dintre persoanele ranite este in stare critica. Explozia s-a produs marti, la ora locala 11. 39, ora Romaniei), dupa ce s-a aprins si apoi a explodat cuptorul din bucataria inchisorii, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor de interventie, Aisha Knowles, potrivit Mediafax. Potrivit Knowles, cauza exploziei urmeaza sa fie stabilita. Inchisoarea Santa Rita din .

INCENDIU intr-o casa din Constanta. Un copil de doi ani A MURIT

Un baietel de doi ani a murit, iar sora acestuia, in varsta de un an, a fost grav ranita, in urma unui incendiu izbucnit, duminica, in locuinta lor din comuna Castelu din judetul Constanta, in timp ce erau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )