Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incidente in timpul protestelor din Capitala

Antena3 Antena3,
Incidente in timpul protestelor din Capitala

Mii de persoane protesteaza, duminica seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei si a OUG de modificare a Codului Fiscal. Peste. continuă pe Antena3

Incidente la protestul din Capitala: Jandarmii nu au lasat protestatarii sa mearga pe strada in mars spre sediul PSD. Bulevardul Kiseleff a fost blocat (VIDEO)

UPDATE:Bulevardul Kiseleff a fost blocat de protestarii care s-au indreptat spre sediul PSD. Incidente la protestul impotriva Guvernului din Bucuresti! Manifestantii s-au imbrancit cu j.

Accident pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala, intre o motocicleta si un taxi

Un accident a avut loc duminica la pranz pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala, dupa ce un motociclist a acrosat din spate un taxi, pe sensul spre Piata Victoriei .

Accident intre o motocicleta si un taxi pe bd. Lascar Catargiu din Capitala; circulatia, intrerupta temporar

Un accident a avut loc, duminica, pe bd. Lascar Catargiu din Capitala, dupa ce un motociclist a acrosat din spate un taxi, pe sensul spre Piata Victoriei, transmite Agerpres.

Piata de birouri din Capitala a inregistrat o cerere noua de pana la 45.000 metri patrati

Piata de birouri din Capitala a inregistrat o cerere noua net take-up) de pana la 45. 000 metri patrati mp) in cel de-al treilea trimestru al acestui an, provenind in mare masura din partea companiilor de IT si BPO/SSC, conform analizei unei companii de consultanta imobiliara.

Protestatari ridicati de Jandarmerie in timpul protestelor de duminica seara

Doua persoane au fost conduse la sectie de jandarmi, duminica seara, dupa ce au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD, in timpul protestului impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal,.

Protestatari ridicati de jandarmi in timpul protestelor de duminica seara

Doua persoane au fost conduse la sectie de jandarmi, duminica seara, dupa ce au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD, in timpul protestului impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal,.

Cod galben de ceata. Temperatura maxima din Capitala va fi de 15 grade

Sambata dimineata, douazeci si doua de judete si Capitala se aflau sub atentionare cod galben de ceata, vizibilitatea putand sa scada local sub 50 de metri, potrivit ANM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )