Libnet.ro
UNICEF

16:00

incoltit din toate partile, Vladimir Putin a parasit summitul G20 mai devreme? Kremlinul dezminte

Adevărul Adevărul,
incoltit din toate partile, Vladimir Putin a parasit summitul G20 mai devreme? Kremlinul dezminte

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a plecat mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirma surse ruse. continuă pe Adevărul

incoltit din toate partile, Vladimir Putin a parasit summitul G20

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a plecat mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirma surse ruse.

Presedintele rus Vladimir Putin paraseste summitul G20

Presedintele rus Vladimir Putin a decis sa paraseasca summitul G20, in urma discutiilor legate de conflictul din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin paraseste summitul G20. Nu inainte de a lansa amenintari

Presedintele rus Vladimir Putin a decis sa paraseasca summitul G20, in urma discutiilor legate de conflictul din Ucraina.

Tensiuni diplomatice: Vladimir Putin A PARASIT summitul G20

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis sa plece mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din.

Putin a parasit summitul G20, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali. Obama: Actiunile Rusiei in Ucraina reprezinta o amenintare mondiala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a plecat mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza.

Summitul G20: Vladimir Putin a plecat din cauza tensiunilor cu liderii occidentali

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis sa plece mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirma surse ruse.

Kremlin: Vladimir Putin nu si-a modificat programul la G20 din cauza disensiunilor cu Occcidentul

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va parasi mai devreme summitul G20, dar abia dupa ce va termina activitatile din agenda, a anuntat Kremlinul, asigurand ca programul liderului rus nu a fost modificat .

Vladimir Putin: Eventualele noi sanctiuni contra Rusiei vor avea efecte grave asupra Ucrainei

Eventualele sanctiuni suplimentare impuse de Occident Rusiei ar putea avea grave consecinte asupra economiei Ucrainei, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin. Bancile ruse au acordat un imprumut de 25 de mi.

Vladimir Putin avertizeaza: Eventualele sanctiuni contra Rusiei vor avea efecte grave asupra Ucrainei

Eventualele sanctiuni suplimentare impuse de Occident Rusiei ar putea avea grave consecinte asupra economiei Ucrainei, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin. Bancile ruse au acordat un imprumut de 25 de.

Obama nu se va mai intalni cu Putin la Summitul G20

Obama nu se va mai intalni cu Putin la Summitul G20, potrivit unui anunt venit de la Casa Alba, potrivit careia acest lucru este exclus in pe perioada evenimentului care are loc in weekend la Brisbane, in Australia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )