Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vladimir Putin: Eventualele noi sanctiuni contra Rusiei vor avea efecte grave asupra Ucrainei

B1 B1,
Vladimir Putin: Eventualele noi sanctiuni contra Rusiei vor avea efecte grave asupra Ucrainei

Eventualele sanctiuni suplimentare impuse de Occident Rusiei ar putea avea grave consecinte asupra economiei Ucrainei, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin. Bancile ruse au acordat un imprumut de 25 de mi. continuă pe B1

Eventualele noi sanctiuni impotriva Rusiei ar afecta grav Ucraina

Eventualele sanctiuni suplimentare impuse de Occident Rusiei ar putea avea consecinte grave asupra economiei Ucrainei, a avertizat astazi presedintele rus Vladimir Putin, citat de AFP.

Vladimir Putin avertizeaza: Eventualele sanctiuni contra Rusiei vor avea efecte grave asupra Ucrainei

Eventualele sanctiuni suplimentare impuse de Occident Rusiei ar putea avea grave consecinte asupra economiei Ucrainei, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin. Bancile ruse au acordat un imprumut de 25 de.

Tensiuni diplomatice: Vladimir Putin A PARASIT summitul G20

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis sa plece mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din.

incoltit din toate partile, Vladimir Putin a parasit summitul G20

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a plecat mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirma surse ruse.

Kremlin: Vladimir Putin nu si-a modificat programul la G20 din cauza disensiunilor cu Occcidentul

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va parasi mai devreme summitul G20, dar abia dupa ce va termina activitatile din agenda, a anuntat Kremlinul, asigurand ca programul liderului rus nu a fost modificat .

Summitul G20: Vladimir Putin a plecat din cauza tensiunilor cu liderii occidentali

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis sa plece mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirma surse ruse.

incoltit din toate partile, Vladimir Putin a parasit summitul G20 mai devreme? Kremlinul dezminte

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a plecat mai devreme decat era programat de la summitul G20 care a inceput sambata in orasul australian Brisbane, pe fondul tensiunilor cu liderii occidentali din cauza crizei ucrainene, afirma surse ruse.

Premierul britanic avertizeaza: Rusia risca noi sanctiuni daca nu se angajeaza sa rezolve conflictul din Ucraina

Rusia risca noi sanctiuni daca nu se angajeaza in solutionarea conflictului din Ucraina, a declarat vineri premierul britanic David Cameron, potrivitAFP. intr-un discurs sustinut in Parlamentul de la.

David Cameron: Rusia risca noi sanctiuni

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat ca Rusia risca noi sanctiuni daca nu se implica in solutionarea conflictului din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin paraseste summitul G20. Nu inainte de a lansa amenintari

Presedintele rus Vladimir Putin a decis sa paraseasca summitul G20, in urma discutiilor legate de conflictul din Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )