Libnet.ro
UNICEF

18:00

INCOME. Ministrul Transporturilor: Conducerea CFR a avut DEFICIENTE MAJORE in management

Antena3 Antena3,
INCOME. Ministrul Transporturilor: Conducerea CFR a avut DEFICIENTE MAJORE in management

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, in emisiunea Income, la Antena 3, ca fosta conducerea a CFR a avut deficiente majore in administrarea companiei. Ministrul il contrazice. continuă pe Antena3

INCOME. Ministrul Transporturilor: Metroul de la Drumul Taberei va fi gata la timp!

Metroul din Drumul Taberei va fi gata la timp, da asigurari ministrul Transporturilor, Ramona Manescu. Oficialul a fost invitat in emisiunea Income, la Antena 3. Cat despre linia de metrou care va lega Capitala.

INCOME. Ministrul Transporturilor: Ne dorim trenuri de mare viteza functionale pana la finele lui 2020

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la emisiunea Income, realizata de Adrian Maniutiu, la Antena 3. Ministrul a explicat ca si-ar dori o retea feroviara reabilitata, moderna, in.

Manescu, ministrul Transporturilor: Am depus plangeri penale la Parchet si la DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Ministerul Transporturilor a depus plangeri penale la Parchet si la Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva fostei conduceri a CFR, in urma neregulilor constatate de Curtea de Conturi si de Corpul de Control al ministrului, a declarat Ramona Manescu, ministrul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor: Am depus plangeri penale la Parchet si la DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a depus plangeri penale la Parchet si la Directia Nationala Anticoruptie impotriva fostei conduceri a CFR, in urma neregulilor constatate de Curtea de Conturi si de.

Ministrul Transporturilor se concentreaza pe dezvoltarea infrastructurii feroviare

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca principalul obiectiv al institutiei pe care o conduce este reabilitarea si modernizarea infrastructurii feroviare, pentru transferul pe calea ferata a unei importante parti din transportul rutier, in special din cel de marfa, in vederea reducerii costurilor si a poluarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )