Libnet.ro
UNICEF

18:00

Manescu, ministrul Transporturilor: Am depus plangeri penale la Parchet si la DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Adevărul Adevărul,
Manescu, ministrul Transporturilor: Am depus plangeri penale la Parchet si la DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Ministerul Transporturilor a depus plangeri penale la Parchet si la Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva fostei conduceri a CFR, in urma neregulilor constatate de Curtea de Conturi si de Corpul de Control al ministrului, a declarat Ramona Manescu, ministrul Transporturilor. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Am depus plangeri penale la Parchet si la DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a depus plangeri penale la Parchet si la Directia Nationala Anticoruptie impotriva fostei conduceri a CFR, in urma neregulilor constatate de Curtea de Conturi si de.

Ramona Manescu: Ministerul Transporturilor si partenerii chinezi ar putea finaliza in acest an proiectul pentru trenul de mare viteza

Ministerul Transporturilor si partenerii chinezi ar putea finaliza in acest an proiectul tronsonului romanesc al trenului de mare viteza Viena-Budapesta-Bucuresti-Constanta, a declarat sambata, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, la Antena 3. Discutam impreuna cu partenerii chinezi despre trenul de mare viteza Viena-Budapesta-Bucuresti-Constanta. De la frontiera pana la Constanta putem face acest tronson si fara fonduri europene. Anul acesta speram sa finalizam cel putin proiectul prin care sa putem incepe realizarea constructiei efective a liniei, a afirmat ministrul Transporturilor.

INCOME. Ministrul Transporturilor: Metroul de la Drumul Taberei va fi gata la timp!

Metroul din Drumul Taberei va fi gata la timp, da asigurari ministrul Transporturilor, Ramona Manescu. Oficialul a fost invitat in emisiunea Income, la Antena 3. Cat despre linia de metrou care va lega Capitala.

INCOME. Ministrul Transporturilor: Conducerea CFR a avut DEFICIENTE MAJORE in management

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, in emisiunea Income, la Antena 3, ca fosta conducerea a CFR a avut deficiente majore in administrarea companiei. Ministrul il contrazice.

INCOME. Ministrul Transporturilor: Ne dorim trenuri de mare viteza functionale pana la finele lui 2020

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la emisiunea Income, realizata de Adrian Maniutiu, la Antena 3. Ministrul a explicat ca si-ar dori o retea feroviara reabilitata, moderna, in.

Ministrul Transporturilor se concentreaza pe dezvoltarea infrastructurii feroviare

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca principalul obiectiv al institutiei pe care o conduce este reabilitarea si modernizarea infrastructurii feroviare, pentru transferul pe calea ferata a unei importante parti din transportul rutier, in special din cel de marfa, in vederea reducerii costurilor si a poluarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )