Libnet.ro
UNICEF

07:00

INCOME. Rusanu, despre salariile de la ASF: Am taiat tot, nu mai sunt sporuri, salariile se reduc cu 50%

Antena3 Antena3,
INCOME. Rusanu, despre salariile de la ASF: Am taiat tot, nu mai sunt sporuri, salariile se reduc cu 50%

Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, a explicat, in emisiunea Income, la Antena 3, de ce salariile ASF sunt atat de mari si ce s-a facut in urma dezvaluirilor aparute in presaHaideti sa fim. continuă pe Antena3

INCOME. Rusanu, despre angajatii ASF: Vom face evaluari pentru toti salariatii. Vor ramane doua treimi

Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, a explicat, in emisiunea Income, la Antena 3, situatia salariatilor si nepotismului de la institutia pe care o conduce. Pana in mai 2013, cand facem un an de.

INCOME. Rusanu, despre declaratiile presedintelui Basescu: O exprimare foarte dura

Dan Radu Rusanu a comentat, in emisiunea Income, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la cloaca de la ASF. O exprimare foarte dura. Am vauzut exprimarea domnului Adamescu de.

Klaus Iohannis: Sansele de iesire pozitiva din acest blocaj guvernamental sunt pe zi ce trece tot mai slabe

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PSD-ul nu doreste rezolvarea rapida a blocajului guvernamental actual, iar sansele sunt pe zi ce trece tot mai slabe. Domnul Victor Ponta nu a dorit sa.

Klaus Iohannis: Sansele de iesire pozitiva din acest blocaj guvernamental sunt pe zi ce trece tot mai slabe (VIDEO)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PSD-ul nu doreste rezolvarea rapida a blocajului guvernamental actual, iar sansele sunt pe zi ce trece tot mai slabe. Domnul Victor Ponta nu a dorit sa.

Primaria Iasi vrea sa monteze camere de luat vederi in cimitir dupa ce s-au sesizat tot mai multe furturi

Primaria ieseana intentioneaza sa monteze camere de supraveghere in cimitirul Petru si Pavel, unul dintre cele mai mari cimitire din Moldova, dupa ce tot mai multi ieseni s-au plans de disparitia florilor,.

INCOME. Rusanu: Am fost avertizat sa nu fac probleme companiei Astra

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara a primit avertismente sa nu faca probleme companiei de asigurari Astra. Dan Radu Rusanu sustine ca atacurile la adresa ASF au aparut dupa ce a atras atentia ca.

Rusanu, despre sotiile din ASF: Nu este o simpla coincidenta

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca nu este o simpla coincidenta faptul ca sotiile unor parlamentari sunt angajate in Autoritate, intrucat, la infiintare, ASF a fost obligata, prin ordonanta guvernamentala, sa preia personalul din cele trei entitati componente: CNVM, CSA si CSSPP.

Ponta, referitor la salariile ASF: Guvernul nu a luat in calcul si premiile.

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest nivel include si premiile, afirma premierul Ponta, anunta Mediafax. Cred ca la ASF trebuie facute schimbari majore atat in ce priveste conducerea, cat si in ce priveste modul de organizare, pentru ca ceea ce noi am trecut in ordonanta de urgenta, .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )