Libnet.ro
UNICEF

23:30

increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel de dupa 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel de dupa 2011

Increderea in economia zonei euro a inregistrat o crestere peste asteptari la finele anului trecut, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) si-a extins programul de stimulente, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia din zona euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a ajuns la 1,1% in decembrie 2016, de la 0,6% in noiembrie, conform unei estimari preliminare publicate ieri de Eurostat.

Markit: Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate

Economia zonei euro a incheiat anul 2017 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, potrivit datelor publicate miercuri de IHS Markit, dar are in fata un an de incertitudini politice, transmite Bloomberg.

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din 2011 incoace

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, dar are in fata un an de incertitudini politice, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, citat de Bloomberg.

Romania BATE RECORDUL: Are CEL MAI MARE Studio de videochat din lume! (FOTO)

Dupa ce anterior a detinut si recordul pentru cel mai mare videochat din Europa, Romania detine si cel mai mare studio din lume cu o suprafata de 1. 500 de metri patrati, informeaza Vocea. biz. Studioul.

De necrezut! Copilul cu cel mai mare cap din lume a socat medicii din India (FOTO, VIDEO)

Cazul unui bebelus dintr-o familiedin India, care a fost nascut cu o malformatie a craniului, a socat pe toata lumea. Acesta este considerat copilul cu cel mai mare cap din lume, aspectul lui fiind.

Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

Competitia pentru superlative absolute i-a motivat pe cei de la SanDisk sa ajunga la CES 2017 cu cel mai rapid stick USB intitulat SanDisk Extreme Pro USB 3. Aproape orice utilizator de computer detine unul sau mai multe stick-uri USB. Acestea sunt utile intr-o varietate foarte mare de scenarii, incepand cu instalarea unui sistem de [].

Cel mai sangeros criminal din istorie a iesit din inchisoare

Cel mai sangeros criminal din istorie a fost scos din inchisoare. Americanul Charles Manson a fost transferat la un spital din California din cauza unei afectiuni grave, informeaza B1 TV. Charles.

Basescu: Caut cel mai bun avocat din Republica Moldova si o sa ma judec cu Dodon

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Parlament, ca, din acest moment, cauta cel mai bun avocat din Republica Moldova pentru a se judeca cu presedintele Igor Dodon, care a semnat decretul prin care ii retrage cetatenia moldoveana.

Cel mai penibil guvern. Deocamdata! |OPINIE

In mai 2012, inainte de a fi validat premier, Victor Ponta a declarat ca va conduce cel mai cinstit guvern. Mintea, bineinteles, insa, cu toate pacatele sale, a aratat ca ii pasa, ca vrea sa para cinstit.

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )