Libnet.ro
UNICEF

07:30

INCREDIBIL: Ce a facut Elena Udrea cu 5 MII de MILIARDE de lei?

Antena3 Antena3,
INCREDIBIL: Ce a facut Elena Udrea cu 5 MII de MILIARDE de lei?

Mihai Gadea prezinta in cadrul emisiunii Sinteza Zilei documente incredibile care arata investitiile impresionante ale Elenei Udrea. Ce credeti ca a facut Elena Udrea cu 5 TRILIOANE de lei vechi, mai exact 5. continuă pe Antena3

Sorin Blejnar: Conversatiile cu Elena Udrea erau despre ajutoare pentru sinistrati

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a oferit luni seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii , de pe B1 TV , explicatii cu privire la stenogramele discutiilor cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea,.

Sorin Blejnar cere indicatii de la Elena Udrea. Citeste stenograma completa

Elena Udrea a fost inregistrata cand vorbea la telefon cu Sorin Blejnar, seful ANAF de la acea vreme intreband-o ce face cu alea, Udrea interesandu-se daca are lista si spunand ca vrea sa vada unde da.

Elena Udrea, Roberta Anastase si Ioan Oltean au primit unda verde pentru a candida la parlamentare sub sigla ARD/ Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta a respins 24 de candidati

Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta a respins 24 de candidaturi, decizie validata luni si de conducerea centrala a PDL. Potrivit surselor Hotnews. ro printre cei care nu au trecut testul criteriilor Monicai Macovei sunt primarul Devei, Mircia MunteanPDL), Marinica Cazacu PDL), Danut Liga Forta Civica) si Stefan Pirpiliu Forta Civica). Aceleasi surse sustin ca Roberta Anastase, Elena Udrea si Ioan Oltean ar fi primit, luni, aviz favorabil de la comisia de etica a ARD, candidaturile acestora la parlamentare fiind admise.

Guvernul esaloneaza la plata datoriile CNADNR fata de constructori in valoare de 1,3 miliarde lei

Datoriile Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) fata de constructorii de drumuri, in valoare totala de 1,3 miliarde lei, vor fi esalonate la plata in baza unui calendar care urmeaza sa fie stabilit, relateaza Mediafax. Guvernul a precizat ca nu va putea aloca in acest an decat aproximativ 200 milioane lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )