Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un inculpat din dosarul Hertanu scapa de arest. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Un inculpat din dosarul Hertanu scapa de arest. Care este motivul

Liviu Munteanu, unul dintre oamenii de afaceri retinuti in dosarul privind fraudarea unor fonduri europene, in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a recunoscut faptele de care este acuzat. continuă pe România Liberă

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz.

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre implicarea lui Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz.

Cele doua experte contabile din dosarul lui Marian Oprisan, eliberate din arest si puse sub control judiciar

Expertele contabile Ileana Cernea si Valentina Musuroiu, care au intocmit expertiza din dosarul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vor fi judecate sub control judiciar. Curtea de Apel Bucure.

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Sturdza, despre functionari: Orice ciolan e bun

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Potrivit stenogramelor din referatul de retinere a omului de afaceri Gheorghe Ceteras, Paltin Sturdza il linistea pe acesta, interesat sa.

Administrator la trei firme, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Vladimir Ciorba, administrator si asociat la trei firme, vizat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului lui Victor Ponta, a fost retinut de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. Ciorba a fost.

Care este primul loc in care va merge Udrea dupa eliberarea din arest

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca prima obligatie a deputatei, dupa eliberarea din arest, este sa se prezinte la Sectia 2 de Politie pentru a aduce la cunostinta faptul ca instanta a dispus arestul la domiciliu.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Dronele ajung pe scena: Care este primul oras din lume care va gazdui un circ pentru drone

Primul circ pentru drone din lume isi va face in curand debutul oficial in Olanda pe Amsterdam Arena si se anunta a fi un spectacol imens. Imaginatia este inceputul creatiei. Acesta este citatul cu care incepe trailer-ul spectacolului. intr-adevar, se pare ca cei care au venit cu ideea aceasta nu duc deloc lipsa de imaginatie.

Care este arma premierului in bataliile politice ale momentului

Avalansa de propuneri de reducere a unor taxe, impozite si contributii, multe dintre ele cu bataie pana in 2019, cuprinsa in proiectul de Cod Fiscal prezentat ieri de Guvernul Ponta, trebuie privita si din perspectiva politica.

Ion Tiriac, scrisoare deschisa pentru autoritati. Care este mesajul omului de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac invita, intr-o scrisoare deschisa, autoritatile sa verifice activitatile derulate de firmele din grupul pe care il controleaza, precizand ca va actiona in instanta orice act public care ii aduce atingere reputatiei personale, a imaginii familiei mele sau a grupului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )