Libnet.ro
UNICEF

11:00

Indemnizatii pentru mame: Ciolos, lasat singur de Iohannis si PNL

Adevărul Adevărul,
Indemnizatii pentru mame: Ciolos, lasat singur de Iohannis si PNL

Presedintele Klaus Iohannis nu a luat in seama semnalele Guvernului in ceea ce priveste lipsa banilor pentru majorarea indemnizatiilor pentru mame si a promulgat legea votata de Parlament, in timp ce PNL spune ca sustinerea Executivului Ciolos depinde de aplicarea de la 1 iulie a masurii. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din zona dvs, este vorba de decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, adica indemnizatia pentru mame, a spus Iohannis, la ceremonia de investitura a noului ministru al Muncii, Dragos Pislaru.

Legea care aduce modificari indemnizatiilor pentru mame a fost publicata in Monitorul Oficial: Mamele vor primi un venit minim de 1.062 de lei pe luna

Legea care aduce modificari indemnizatiilor pentru mame a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Ea stabileste un plafon minim de 85 la suta din media veniturilor nete realizate in ultimul an.

Ministrul Muncii sustine ca legea privind indemnizatiile pentru mame va fi implementata in acest an

Legea privind indemnizatiile pentru mame va fi implementata in acest an, a declarat Dragos Pislaru, noul Ministru al Muncii, potrivit Agerpres. Lucrul acesta este asumat de catre Guvern, noi.

Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Klaus Iohannis a anuntat ieri ca a semnat decretul de promulgare a legii privind indemnizatia de crestere a copilului.

Mult asteptata modificare a legii indemnizatiilor pentru mame: ce efecte ar putea genera

Modificarea legii privind indemnizatia de crestere a copilului este o masura pe care sute de mii de mame o asteapta deja de ani buni. Intre cele mai importante noutati, odata cu promulgarea de catre seful statului, se numara eliminarea plafonului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )