Libnet.ro
UNICEF

17:00

Independenta Scotiei fata de Londra ar periclita stabilitatea din Marea britanie

Antena3 Antena3,
Independenta Scotiei fata de Londra ar periclita stabilitatea din Marea britanie

Premierul David Cameron a spus, vineri, ca stabilitatea britanica si investitiile straine directe din tara vor avea de suferit, daca scotienii vor decide printr-un referendum, organizat anul acesta, sa. continuă pe Antena3

Un mic sat din Marea Britanie s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor

Un mic sat din Marea Britanie a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, din cauza inundatiilor din ultima perioada. Muchelney insula mare, in saxona veche) este izolat de restul lumii de ape.

David Cameron, despre independenta Scotiei: Sapte luni pentru salvarea Marii Britanii. Nu as suporta sa vad tara sfasiata

Premierul britanic David Cameron a facut un nou apel catre alegatorii din Tara Galilor, Anglia si Irlanda de Nord sa voteze impotriva obtinerii independentei Scotiei pentru ca nu ar suporta sa vada tara sfasiata, informeaza BBC.

MAE sesizeaza CE privind suspendarea imprumuturilor pentru studentii romani din Marea Britanie.

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat miercuri Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara, relateaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al MAE, in cadrul unei scrisori adresata comisarilor europeni pentru Justitie, Viviane Reding si celui pentru Educatie, Androulla Vassiliou, .

Fenomenele meteo fac ravagii in Statele Unite si Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat in insula

Iarna face ravagii in Statele Unite si Europa. A nins ore in sir in mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate. in New York, nametii au blocat mai multe artere principale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )