Libnet.ro
UNICEF

16:30

Indian Wells: Simona Halep va fi favorita numarul sase; Serena Williams refuza sa participe

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Simona Halep va fi favorita numarul sase; Serena Williams refuza sa participe

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells, competitie care va debuta pe 5 martie, in California. Serena Williams a refuzat sa participe la turneul dotat cu premii totale in valoare de 5,18 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Simona Halep a aprins tribunele la Steaua - Dinamo

Jucatoarea de tenis Simona Halep a dat lovitura de start a meciului Steaua - Dinamo, insa aceasta a fost doar una simbolica. Momentul a coincis cu inceperea specatacolului in tribune din partea suporterilor.

Tenismena Simona Halep va da lovitura de incepere in partida Steaua-Dinamo, cel de-al 130-lea derby dintre cele doua echipe

Lovitura de incepere a meciuluiSteaua-Dinamo, programat pentru sambata seara la ora 21:00, o va da jucatoarea de tenis Simona Halep, scrie Mediafax. De asemenea, inainte de inceperea partidei, jucatoarea.

Surpriza mare pentru fani inainte de derby-ul Steaua-Dinamo: Simona Halep va da lovitura de start in Ghencea

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, a fost invitata de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start in marele derby.

Derby Steaua - Dinamo, cu Simona Halep la centrul terenului. Nu va juca tenis!.

O surpriza in partida Steaua - Dinamo va fi prezenta, inainte de fluierul de start al partidei, Simonei Halep pe teren. Jucatoarea tenis, devenita de curand numarul 7 mondial, va da lovitura de start in derby de Romania. Partida ar putea avea mai multe surprize pentru fani, inclusiv un spectacol pirotehnic, insa cel mai asteptat moment este trecerea Simonei Halep, de la fileu, la centrul terenului. Romanca va primi in cadrul unui eveniment, inaintea partidei, un tricou personalizat din partea .

Simona Halep merge la derby si tine cu Steaua. Cum a comentat posibilitatea de a fi huiduita de galeria celor de la Dinamo

Jucatoarea de tenis numarul 7 din lume va da lovitura de start in eternul derby, sambata ora 21. 00, Digi Sport), pe arena din Ghencea. Ea a povestit cum a ajuns sa iubeasca Steaua si ce isi doreste maine seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )