Libnet.ro
UNICEF

3 Iul.

Indonezia: Explozii in centrul capitalei Jakarta, mai multe victime

Antena3 Antena3,
Indonezia: Explozii in centrul capitalei Jakarta, mai multe victime

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA Situatie de urgenta la Jakarta. Au fost auzite explozii si focuri de arma in centrul capitalei Indoneziei. Cel putin trei morti

Situatie de urgenta, joi dimineata, in capitala Indoneziei unde mai multe explozii si focuri de arma au fost auzite in apropierea sediului ONU din Jakarta. S-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters. S-au auzit sase explozii, a transmit o jurnalista AFP. 45 Exploziile au fost cauzate de o bomba, a confirmat politia. Trei cadavre au gasite la pamant. Politia vorbeste de cel putin un atacator sinucigas.

ULTIMA ORA. LIVETEXT Situatie de urgenta la Jakarta. Cel putin sase explozii si focuri de arma in centrul capitalei Indoneziei. Cel putin sapte morti. Presedintele Indoneziei: Aceste explozii sunt acte de terorism. Nu sunt deocamdata indicii ca atacurile

STIRE ACTUALIZATA Mai multi militanti inarmati au lansat, joi dimineata, atacuri cu bomba si cu focuri de arma care au ucis cel putin sapte persoane in centrul capitalei indoneziene, a anuntat politia locala. Atacurile vin dupa o amenintare a gruparii teroriste Stat Islamic ca isi va indrepta atentia impotriva Indoneziei, scrie Reuters. La Jakarta, unde este ora pranzului, a fost instituita starea de urgenta. 18- Nu exista indicii ca militantii islamici au fost in spatele atacurilor cu bomba si a focurilor de arma din capitala indoneziana Jakarta, a declarat seful Agentiei Nationale de Informatii pentru Reuters. 05 - Presedintele Indoneziei a calificat exploziile de la Jakarta drept acte de terorism. 40 - In atacuri sunt implicati 14 militanti inarmati, scrie Reuters. Nimeni nu a revendicat deocamdata atacurile AP).

Atentate in Indonezia. Cel putin sapte victime. Cinci teroristi au fost ucisi

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat.

UPDATE. Atentatele din Indonezia, soldate cu 7 morti, au fost revendicate de ISIS

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat.

Explozii in centrul capitalei din Indonezia, soldate cu cel putin trei morti

ACTUALIZARE 11:40 Politia indoneziana anunta incheierea atacului din Jakarta si neutralizarea atacatorilor Politia indoneziana a anuntat incheierea atacului comis joi intr-o zona comerciala din centrul Jakartei, capitala Indoneziei, unde mai multe explozii urmate de schimburi de focuri s-au soldat cu cel putin sapte morti, patru dintre ei din randul atacatorilor, scrie EFE. *ACTUALIZARE 08:40 Presedintele Indoneziei condamna atacurile si cere prinderea vinovatilor.

Explozii in centrul capitalei din Indonezia, soldate cu cel putin trei morti

Cel putin trei persoane au fost ucise in explozii provocate de o bomba joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si focuri de arma au fost auzite in exteriorul unei cafenele in timp ce se apropiau politisti inarmati, informeaza AFP, Reuters si DPA.

Care sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate in 2015

Alpha Bank, ING Bank si BCR sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015.

Ploaia abundenta a facut ravagii in mai multe localitati, iar ninsoarea da batai de cap soferilor care trec prin Pasul Tihuta

Ploile din ultimele zile au inceput sa faca ravagii in mai multe localitati din Bistrita-Nasaud. Probleme au fost in Rodna, Maieru, Bata, dar si in Pasul Tihuta, unde zapada si gheata au dat batai de cap soferilor.

Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, marti, sub Cod galben de vant. Specialistii au anuntat ca intensificarile vantului ar putea depasi la rafale si 90 de kilometri pe ora.

Trei barbati din comuna Draguseni sunt cercetati pentru braconaj. Acestia au montat intr-o padure mai multe capcane pentru a captura porci mistreti

In weekend, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au fost sesizati de catre Politia Orasului Tg. Bujor despre faptul ca in padurea Ursoaia, sat Fundeanu, comuna Draguseni, au fost identificate mai multe urme, existand banuiala ca in acel loc ar fi avut loc un act de braconaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 3 Iul.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )