Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE. Atentatele din Indonezia, soldate cu 7 morti, au fost revendicate de ISIS

Antena3 Antena3,
UPDATE. Atentatele din Indonezia, soldate cu 7 morti, au fost revendicate de ISIS

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat. continuă pe Antena3

Explozii in centrul capitalei din Indonezia, soldate cu cel putin trei morti

Cel putin trei persoane au fost ucise in explozii provocate de o bomba joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si focuri de arma au fost auzite in exteriorul unei cafenele in timp ce se apropiau politisti inarmati, informeaza AFP, Reuters si DPA.

Explozii in centrul capitalei din Indonezia, soldate cu cel putin trei morti

ACTUALIZARE 11:40 Politia indoneziana anunta incheierea atacului din Jakarta si neutralizarea atacatorilor Politia indoneziana a anuntat incheierea atacului comis joi intr-o zona comerciala din centrul Jakartei, capitala Indoneziei, unde mai multe explozii urmate de schimburi de focuri s-au soldat cu cel putin sapte morti, patru dintre ei din randul atacatorilor, scrie EFE. *ACTUALIZARE 08:40 Presedintele Indoneziei condamna atacurile si cere prinderea vinovatilor.

Paravion: Romanii vor sa se intoarca cat mai repede acasa, dupa atentatele din Istanbul

Turistii romani aflati in Istanbul vor sa se intoarca cat mai repede in tara, dupa explozia puternica de marti dimineata, soldata cu zeci de morti si raniti, arata agentia de turism online Paravion, care a primit zeci de solicitari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )