Libnet.ro
UNICEF

12:30

Paravion: Romanii vor sa se intoarca cat mai repede acasa, dupa atentatele din Istanbul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Paravion: Romanii vor sa se intoarca cat mai repede acasa, dupa atentatele din Istanbul

Turistii romani aflati in Istanbul vor sa se intoarca cat mai repede in tara, dupa explozia puternica de marti dimineata, soldata cu zeci de morti si raniti, arata agentia de turism online Paravion, care a primit zeci de solicitari. continuă pe Wall-Street Ro

Zeci de solicitari din partea turistilor romani care vor sa se intoarca din Istanbul, dupa explozia soldata cu 10 morti si 15 raniti

Una dintre cele mai importante agentii de turism online din Romania a inceput sa primeasca solicitari din partea turistilor romani aflati in Istanbul, pentru a se intoarce cat mai repede in tara, dupa explozia puternica de marti dimineata, soldata cu 10 morti si 15 raniti.

Brailenii, disperati sa scape cat mai repede de taxele locale. Mii de oameni iau cu asalt ghiseele Primariei, pentru a beneficia de reduceri de cateva procente

Peste 2000 de contribuabili s-au grabit spre ghiseele Directiei Economice din cadrul Primariei Braila inca din prima zi cand s-a dat startul incasarii taxelor si impozitelor locale. Astfel, luni, 11 ianuarie, cozile s-au intins pe zeci de metri.

Cand trebuie sa mancam micul dejun si cina pentru a scapa mai repede de kilogramele in plus

Putem slabi mai repede daca facem cateva schimbari minore in programul meselor zilnice, considera nutritionistii in urma unor rezultate obtinute recent.

Erste: Romania ar trebui sa se imprumute de pe pietele externe cat mai curand posibil

Romania ar trebui sa se imprumute de pe pietele externe cat mai curand posibil, avand in vedere riscurile politice si fiscale, dar si schimbarea conditiilor pe pietele financiare ca urmare a inaspririi politicii monetare de catre Rezerva Federala a SUA Fed), afirma analistii grupului Erste.

Romanii vor plati mai putin pentru electricitate. Ministrul Energiei: Preturile vor scadea cu 8%, in medie

Facturile la energia electrica vor scadea, in medie, cu 8% din luna ianuarie, dupa reducerea TVA si a tarifelor de distributie, a declarat, marti, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Aproape ireal. Contribuabili incurajati sa-si plateasca darile cat mai tarziu posibil

Cantonul elvetian Zug, renumit pentru fiscalitatea sa avantajoasa, a decis sa inceteze sa mai ofere reduceri celor care isi platesc anticipat impozitele pentru acest an, in ideea de a reduce astfel factura de .

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )