Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ineptie de 13 milioane de euro marca Sorin Oprescu: ambuteiajul de la Fantana Miorita, mutat la Arcul de Triumf

Adevărul Adevărul,
Ineptie de 13 milioane de euro marca Sorin Oprescu: ambuteiajul de la Fantana Miorita, mutat la Arcul de Triumf

Inaugurat cu o intarziere de circa doua luni, Pasajul Piata Presei Libere, un proiect in valoare de circa 13,6 milioane de euro fara TVA, si-a dovedit la scurt timp ineficienta. in timp ce primarul Oprescu sustine ca i-a scapat pe bucuresteni de ambuteiajele din zona Fantanii Miorita, soferii il contrazic, sustinand ca haosul din trafic s-a mutat cu 700 de metri mai in fata, la iesirea de pe soseaua Kiseleff a noului pasaj subteran. continuă pe Adevărul

Benzile unice pentru RATB - o solutie ieftina, ignorata de Sorin Oprescu

Beneficiile implementarii benzilor unice pentru transportul public sunt multiple, de la reducerea costurilor RATB prin cresterea vitezei de deplasare a mijloacelor de transport in comun, la cresterea numarului de bucuresteni care folosesc vehiculele RATB, transmite viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, care il acuza pe primarul Sorin Oprescu de nepasare fata de problemele reale ale bucurestenilor.

Al patrulea liberal s-a inscris in cursa pentru functia lui Sorin Oprescu. Aglomeratie si la primariile de sector

Cel de-al patrulea liberal care s-a inscris in cursa pentru functia detinuta in prezent de Sorin Oprescu este Costica Canacheu, scrie stiripesurse. ro. Acesta ar fi singurul candidat provenit din.

Proiectele lui Sorin Oprescu pentru Capitala au ramas pe hartie: Doar 10% dintre promisiunile sale au fost realizate sau sunt in curs de finalizare

Sorin Oprescu a castigat un nou mandat la Primaria Capitalei in 2012 cu o serie de promsiuni, care, daca ar fi fost puse in practica, ar fi rezolvat probleme majore de infrastructura ale orasului. Dintre toate.

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

CNADNR liciteaza un contract de achizitie utilaje in valoare de circa 16 milioane euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale S. CNADNR) organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare estimata de aproape 70 de milioane de lei aproximativ 16 milioane de euro), fara TVA, pentru achizitionarea unui sistem de administrare si intretinere a retelei de drumuri nationale cu durata de viata expirata si care prezinta straturi rutiere bituminoase uzate, se arata intr-un comunicat de presa al companiei transmis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )