Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inevitabil, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost date de pamant [VIDEO]

Playtech Playtech,
Inevitabil, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost date de pamant [VIDEO]

Cum se intampla de altfel in fiecare an, o echipa de oameni cu bugete generoase, s-au grabit sa dea de pamant noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Din cauza diferentei de fus orar, australienii au fost primii care au achizitionat noile iPhone-uri si, deopotriva, primi care le-au dat de pamant, fie si din greseala. Din entuziasmul debordant al unui proaspat posesor de iPhone 6, un tanar si-a dat smartphone-ul de pamant desfacand cutia in fata unui jurnalist. Evenimentul a []. continuă pe Playtech

VIDEO. Al doilea test de impact. iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au patit nimic

In testul lor, cei de Android Authority au lasat cele doua telefoane sa cada in diferite feluri, inclusiv cu fata in jos. Chiar si cand au fost aruncate cu fata in jos de la inaltime de 1,5 metri ecranele de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au patit nimic.

Ce este in interiorul iPhone 6 si iPhone 6 Plus?

Conform unui obicei inceput in urma cu cativa ani, cei de la iFixit s-au grabit sa demonteze noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Pentru ca prea putini dintre noi au curajul sau aptitudinea de a-si demonta noile gadgeturi imediat dupa achizitie, ne bucuram cand vedem imagini precum cea de mai sus publicata de iFixit. La mai putin de 24 de ore dupa lansarea noilor smartphone-uri Apple pe piata din SUA, acestea au fost dezasamblate piesa cu piesa. Ca de [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus primele impresii dupa review-urile presei straine

IPhone 6 si iPhone 6 Plus vor ajunge in mainile primilor clienti pe 19 septembrie, dupa o saptamana fructuoasa de precomenzi. Site-urile de specialitate din afara au testat deja telefonul si noi am adunat impresiile lor in cadrul unui articol. iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin cu noul procesor A8, construit pe arhitectura de 64 de biti, dar care este cu 13% mai mic decat cel de anul trecut. Procesorul este cu pana la 25% mai rapid, iar puterea [].

QuickMobile: 1500 de persoane au achitat pre-comenzi cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus

QuickMobile, magazin partener al companiei Apple a vandut in primele zile ale campaniei de pre-comanda terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru 1. 500 de consumatori ai brandului Apple din Romania iar pana la sfarsitul lunii QuickMobile estimeaza ca numarul de unitati vandute va depasi 5000, potrivit unui comunicat remis redactiei.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in mana specialistilor. Concluzia este surprinzatoare

IPhone 6 si iPhone 6 Plus vor ajunge in mainile primilor clienti pe 19 septembrie, dupa o saptamana fructuoasa de precomenzi. Site-urile de specialitate din afara au testat deja telefonul si noi am adunat impresiile lor in cadrul unui articol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )