Libnet.ro
UNICEF

13:30

Infirmiera din Germania, arestata dupa ce a otravit mai multi bebelusi cu morfina

Adevărul Adevărul,
Infirmiera din Germania, arestata dupa ce a otravit mai multi bebelusi cu morfina

O infirmiera din Germania a fost arestata pentru suspiciune ca ar fi otravit cinci bebelusi nascuti prematur cu morfina, a transmis politia, adaugand ca toti copiii au supravietuit, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

Caz socant in sistemul medicat! O infirmiera a fost arestata dupa ce le-a injectat morfina mai multor bebelusi

Caz uluitor in Germania. O infirmiera a fost arestata dupa ce a injectat mai multor bebelusi nascuti prematuri morfina. Micutii au reusit sa ramana in viata datorita interventiei de urgenta a medicilor.

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

Digi 24: Cum au ajuns 400 de muncitori romani din Germania sa o voteze pe sotia patronului lor la alegerile locale

Proprietarul unei ferme de sparanghel din Germania, landul Bavaria, este cercetat pentru ca le-ar fi furnizat ilegal buletine de vot prin corespondenta celor 400 de muncitori romani, pentru a-si ajuta un apropiat sa ajunga primar, iar sotia lui sa ajunga consilier local.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Ce a patit o femeie din Suceava, dupa ce a dat mii de euro pe o masina second hand adusa din Germania

Anul 2019 a fost un an foarte bun pentru vanzarile de masini noi, in Romania. Reinmatricularile au avut cel mai bun an din istoria lor, iar importurile de masini second-hand s-au pastrat constante. Ce a patit o femeie din Suceava, dupa ce a dat mii de euro pe o masina second hand adusa din Germania .

Accident extrem de grav la Timisoara. Un om a murit si mai multi sunt raniti

Accident grav joi dimineata la Timisoara. O persoana a murit dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )