Libnet.ro
UNICEF

22:30

Inflatia din zona euro a incetinit in august, la minimul ultimilor cinci ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inflatia din zona euro a incetinit in august, la minimul ultimilor cinci ani

Inflatia anuala din zona euro a incetinit in luna august la 0,3%, minimul ultimilor aproape cinci ani, cu mult sub tinta asumata de Banca Centrala Europeana BCE). continuă pe Wall-Street Ro

Inflatia din zona euro, la minimul ultimilor cinci ani

Inflatia anuala din zona euro a ajuns la minimul ultimilor aproape cinci ani, incetinind in luna august la 0,3%, cu mult sub tinta asumata de Banca Centrala Europeana BCE).

Austria, ingrijorata de situatia economica din zona euro

Situatia din zona euro este ingrijoratoare, intrucat evolutia economica va fi sub estimarile anterioare, a declarat guvernatorul bancii centrale a Austriei, Ewald Nowotny.

MACRO NEWSLETTER 29 august 2014

Creditul acordat rezidentilor din zona euro si-a temperat declinul anual la 1,9% in iulie 2014, pe fondul unui declin anual de 1,8% al creditului guvernamental si a unei scaderi de 2% a creditului neguvernamental.

Taxiurile din zona aeroporturilor, in vizorul politiei. Un taximetrist, prins conducand fara permis

Zeci de taxiuri au fost verificate de politie, miercuri, in cadrul unei actiuni desfasurate, in zona a 5 aeroporturi internationale, pentru verificarea legalitatii transportului in regim de taxi. in numai doua ore, politistii au constatat o infractiune si au aplicat aproape 50 de sanctiuni contraventionale.

Vulcanul Bardarbunga a erupt. Islanda a inchis spatiul aerian din zona afectata

Bardarbunga, un vulcan imens, aflat sub cel mai mare ghetar din tara, cu o altitudine de pana la 2. 000 de metri, este considerat destul de periculos pentru a ameninta, in cazul unei eruptii, traficul aerian din nordul Europei si Atlanticul de nord, ca Vulcanul Eyjafjallajokull, in 2010.

Claudio Ranieri a anuntat lotul Greciei pentru meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Noul selectioner al nationalei Greciei, italianul Claudio Ranieri, a anuntat lotul pe care se va baza la meciul cu Romania, primul din grupa F a preliminariilor Euro 2016, competitie care se va desfasura in.

Piturca nu va conta pe Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016

Victor Piturca nu va conta pe fotbalistii Florin Gardos si Alexandru Bourceanu pentru meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului European de peste doi ani.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )