Libnet.ro
UNICEF

20:00

Inflatia din zona euro, la minimul ultimilor cinci ani

România Liberă România Liberă,
Inflatia din zona euro, la minimul ultimilor cinci ani

Inflatia anuala din zona euro a ajuns la minimul ultimilor aproape cinci ani, incetinind in luna august la 0,3%, cu mult sub tinta asumata de Banca Centrala Europeana BCE). continuă pe România Liberă

Inflatia din zona euro a incetinit in august, la minimul ultimilor cinci ani

Inflatia anuala din zona euro a incetinit in luna august la 0,3%, minimul ultimilor aproape cinci ani, cu mult sub tinta asumata de Banca Centrala Europeana BCE).

Austria, ingrijorata de situatia economica din zona euro

Situatia din zona euro este ingrijoratoare, intrucat evolutia economica va fi sub estimarile anterioare, a declarat guvernatorul bancii centrale a Austriei, Ewald Nowotny.

Sarah Hyland s-a despartit de iubit dupa cinci ani de relatie

Capat de drum pentru o alta iubire de la Hollywood. Sarah Hyland s-a despartit de iubitul ei, Matt Prokop, dupa o relatie de cinci ani.

Prahova: O fetita de cinci ani a murit, iar fratele ei este grav ranit, in urma unui accident rutier

O fetita in varsta de cinci ani a murit, iar fratele acesteia este grav ranit, dupa ce o soferita nu a acordat prioritate masinii in care se aflau cei doi. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de.

Piturca nu va conta pe Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016

Victor Piturca nu va conta pe fotbalistii Florin Gardos si Alexandru Bourceanu pentru meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului European de peste doi ani.

Taxiurile din zona aeroporturilor, in vizorul politiei. Un taximetrist, prins conducand fara permis

Zeci de taxiuri au fost verificate de politie, miercuri, in cadrul unei actiuni desfasurate, in zona a 5 aeroporturi internationale, pentru verificarea legalitatii transportului in regim de taxi. in numai doua ore, politistii au constatat o infractiune si au aplicat aproape 50 de sanctiuni contraventionale.

Vulcanul Bardarbunga a erupt. Islanda a inchis spatiul aerian din zona afectata

Bardarbunga, un vulcan imens, aflat sub cel mai mare ghetar din tara, cu o altitudine de pana la 2. 000 de metri, este considerat destul de periculos pentru a ameninta, in cazul unei eruptii, traficul aerian din nordul Europei si Atlanticul de nord, ca Vulcanul Eyjafjallajokull, in 2010.

Claudio Ranieri a anuntat lotul Greciei pentru meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Noul selectioner al nationalei Greciei, italianul Claudio Ranieri, a anuntat lotul pe care se va baza la meciul cu Romania, primul din grupa F a preliminariilor Euro 2016, competitie care se va desfasura in.

Noua scoli din Vaslui, inca neterminate, dupa trei ani

Noua scoli din Vaslui, unde lucrarile de constructie au inceput in 2011, sunt inca neterminate, din cauza firmei care trebuia sa se ocupe de lucrare, relateaza Mediafax. Constructorul nu a putut fi gasit timp de doi ani si, recent,a reziliat contractul de executie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )